AUIMAUI

AUIMAUI

Om AUIMAUI

Velkommen til AUIMAUI – din go-to webshop for bæredygtigt og sjovt tilbehør til børn og børnefamilier! Vi har specialiseret os i at tilbyde et bredt udvalg af produkter, der passer perfekt til børnefamilier. Vores sortiment inkluderer blandt andet silikone hagesmække, bestik, kopper og mange andre silikone produkter, som er sikre og praktiske til brug for de små.

Du finder AUIMAUI her

AUIMAUI

Hos AUIMAUI mener vi også, at det er vigtigt at have et bæredygtigt fokus, derfor tilbyder vi også bæredygtigt trælegetøj, der er FSC certificeret eller produceret i gummitræ. Vi tror på, at bæredygtighed er nøglen til en bedre fremtid, og vi vil gøre vores del for at sikre, at vores produkter ikke belaster miljøet.

Vi er også stolte af at tilbyde et bredt udvalg af børnebøger, der kan lære børn at håndtere deres følelser. AUIMAUI tror på, at det er vigtigt at give børn redskaberne til at tackle og forstå deres følelser på en sund og positiv måde, og vores bøger er designet til at hjælpe dem med netop det.

 

Måske også noget for dig ?

Bio-Vitae
Bio-Vitae

Hos Bio-Vitae er alt emballage bestående af genanvendelige materialer. Her går vi heller ikke gå kompromis med noget.

Læs mere
The-basics
The-basics

The-Basics undertøj er noget, alle har brug for. Hvorfor så ikke gå i de mest behaglige underbukser og strømper, du overhovedet kan?

Læs mere
mostersskur
Mostersskur

Mostersskur er opstået ud af en gammel drøm og min svaghed for gamle ting, hygge, sjæl og varme til boligen. Jeg elsker boligindretning.

Læs mere
eCykelhjelm

Hos eCykelhjelm har vi et stort udvalg af cykelhjelme til kvinder, mænd, børn og babyer. Alle vores cykelhjelme er CE-godkendte.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp