AUIMAUI

AUIMAUI

Om AUIMAUI

Velkommen til AUIMAUI – din go-to webshop for bæredygtigt og sjovt tilbehør til børn og børnefamilier! Vi har specialiseret os i at tilbyde et bredt udvalg af produkter, der passer perfekt til børnefamilier. Vores sortiment inkluderer blandt andet silikone hagesmække, bestik, kopper og mange andre silikone produkter, som er sikre og praktiske til brug for de små.

Du finder AUIMAUI her

AUIMAUI

Hos AUIMAUI mener vi også, at det er vigtigt at have et bæredygtigt fokus, derfor tilbyder vi også bæredygtigt trælegetøj, der er FSC certificeret eller produceret i gummitræ. Vi tror på, at bæredygtighed er nøglen til en bedre fremtid, og vi vil gøre vores del for at sikre, at vores produkter ikke belaster miljøet.

Vi er også stolte af at tilbyde et bredt udvalg af børnebøger, der kan lære børn at håndtere deres følelser. AUIMAUI tror på, at det er vigtigt at give børn redskaberne til at tackle og forstå deres følelser på en sund og positiv måde, og vores bøger er designet til at hjælpe dem med netop det.

 

Måske også noget for dig ?

Moonboon
Moonboon

Moonboon har, sammen med vores danske ingeniører, givet vores Vuggemotor en stor opdatering. Resultatet er Vuggemotor 2.0.

Læs mere
Easy-light
Easy-light

Det energibesparende LED-lys er vejen frem for klimaet, og du sparer samtidig penge. Det lave strømforbrug har gjort LED-lysene populære.

Læs mere
Naturligolie
Naturligolie

Naturligolie er dansk hudpleje med en mission om at skabe et bæredygtigt og økologisk alternativ til din hud.

Læs mere
Cykelpartner
Cykelpartner

Cykelpartner har cykeltilbehør og udstyr og har en bred vifte af reservedele til din cykel. Stort udvalg inden for Sport og Outdoor.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp