Easy-light

Køb LED lys online hos Easy-light

Et lyspunkt for miljøet og din økonomi! Det energibesparende LED-lys hos Easy-light er vejen frem for klimaet og du sparer samtidig penge. Det lave strømforbrug har gjort LED-lysene populære som et bæredygtigt alternativ for den klassiske glødepære. Hvis du skifter de almindelige gløde- eller halogenpærer fra Easy-light i hjemmet ud, med de energibesparende diodelys, vil dit elforbrug nedsættes væsentligt, men der følger mange andre fordele med i købet.

Easy-light
Med andre ord, så afgiver en almindelig glødepære så meget varme, at det øger brandfaren i hjemmet markant. Det lave strømforbrug og den lange levetid gør det billige LED lys til et godt alternativ. Hos Easy-light har vi et bredt udvalg af belysning med LED – både til hjemmet, til cyklen, til bilen eller til haven.

Forskellige varianter af LED lygter

Hos Easy-light har vi et bredt udvalg af lygter til cyklen. Alle vores LED-cykellygter er af meget høj kvalitet, der både opfylder alle lovkrav inden for cykelbelysning og samtidig holder i lang tid. De har alle forskellige indstillinger på lysintensiteten, så ønsker du stærk belysning, normal eller blinkende lysintensitet, så indstiller du bare efter behov. Vi forhandler også ultra-LED MTB og lommelygter. Se mere på shoppen.

Se flere skønne butikker i kategorien Bil, MC, Cykling & Båd!