Easy-light

Easy-light

Køb LED lys online hos Easy-light

Et lyspunkt for miljøet og din økonomi! Det energibesparende LED-lys hos Easy-light er vejen frem for klimaet og du sparer samtidig penge. Det lave strømforbrug har gjort LED-lysene populære som et bæredygtigt alternativ for den klassiske glødepære. Hvis du skifter de almindelige gløde- eller halogenpærer fra Easy-light i hjemmet ud, med de energibesparende diodelys, vil dit elforbrug nedsættes væsentligt, men der følger mange andre fordele med i købet.

Easy-light
Med andre ord, så afgiver en almindelig glødepære så meget varme, at det øger brandfaren i hjemmet markant. Det lave strømforbrug og den lange levetid gør det billige LED lys til et godt alternativ. Hos Easy-light har vi et bredt udvalg af belysning med LED – både til hjemmet, til cyklen, til bilen eller til haven.

Forskellige varianter af LED lygter

Hos Easy-light har vi et bredt udvalg af lygter til cyklen. Alle vores LED-cykellygter er af meget høj kvalitet, der både opfylder alle lovkrav inden for cykelbelysning og samtidig holder i lang tid. De har alle forskellige indstillinger på lysintensiteten, så ønsker du stærk belysning, normal eller blinkende lysintensitet, så indstiller du bare efter behov. Vi forhandler også ultra-LED MTB og lommelygter. Se mere på shoppen.

Se flere skønne butikker i kategorien Bil, MC, Cykling & Båd!

Måske også noget for dig ?

Vandaya
VANDAYA

Hos VANDAYA skaber vi kvalitetssmykker der ikke øger presset på vores planet. Vi skaber smykker inspireret af naturen og havet.

Læs mere
Skaertoft
Skaertoft

På Skaertoft Mølle arbejder vi med gamle traditioner og derfor er alt mel økologisk og malet på langsomtgående stenkværne.

Læs mere
Klub Venus
Klub Venus

Klub Venus er et dansk, kvindeejet pleasure studio. Vores pleasure objekter designes og udvikles i samarbejde med vores engagerede community.

Læs mere
bikepack
Bikepack

Bikepack – Cykeldele, Cykelreservedele og Udstyr til Cykler. Det bedste cykelgrej og udstyr til hele familien.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp