KIWEE

KIWEE

KIWEE – design med omtake!

KIWEE blev grundlagt i 2015 af 3 venner med en fælles passion for design og kvalitet. De blev oprindelig inspireret af lokale fiskere, hvilket ledte til den første taske: the Fisherman. KIWEE taskerne er designet til at være funktionelle og stilfulde uden at gå på kompromis med miljøet.

Du finder KIWEE her

KIWEE

I 2016 lancerede vi rygsækken. Med inspiration fra materialet i fiskernes dragter udskilte tasken sig øjeblikkeligt fra mængden. 7 år senere er brandet nu mange tasker rigere. Fra den daglige rygsæk produceret i genbrugsplast (RPET) til Tote-tasken der er produceret af genbrugslæder, ligegyldig hvad du er til, kan du finde din næste taske her hos KIWEE.

For at handle på hos os skal du være fyldt 18 år og i besiddelse af gyldigt betalingskort, som vi accepterer. Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du dog alligevel købe varer, hvis du har indhentet din værges accept og/eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå købet.

Du vælger de varer, du vil købe, og lægger dem i ”indkøbs kurven”. Du kan helt frem til selve bestillings tidspunktet rette i indholdet af indkøbs kurven, og du kan løbende tjekke indholdet samt prisen for varerne.

Eventuelle ekstra betalinger for fx fragt vil først blive udregnet, umiddelbart inden du er klar til betale.

 

Måske også noget for dig ?

&C
&C

Hos ChristinaMie &C arbejder vi med cirkulære principper og produktion når vi skaber bolig interiør til dig.

Læs mere
Kontainer
Kontainer

Kontainer ønsker ikke at bidrage til et overforbrug. Vi skaber tidsløse og holdbare tasker, der vil være smukke som tilbehør i din garderobe.

Læs mere
Farverige Dage
Farverige Dage

Hos Farverige Dage finder du kreative produkter til børn og familier. Du finder modellervoks af økologiske og fødevarergodkendte ingredienser.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp