Naturligolie

Naturligolie

OM NATURLIGOLIE

Naturligolie er dansk hudpleje med en mission om at skabe et bæredygtigt og økologisk alternativ til din hud. Siden begyndelsen har Naturligolie været stærkt forankret i økologiskerene ingredienser med fokus på gennemsigtighed. Gennemsigtighed i forhold til indholdet i vores produkter, da det er helt essentielt for os, at du aldrig skal være i tvivl om, hvad du smører på din hud. Vi udvælger de mest luksuriøse planteolier fra potente planter, nødder og bær, der beskytter, plejer og nærer huden.

ØKOLOGI

Alle vores økologiske ingredienser er certificerede under Soil Association, fordi vi sætter høje krav til oprindelse, udvinding og kvalitet. Vi tror på, at økologiske produkter er det bedste for vores planet og for din hud.

Du finder butikken Naturligolie her….

Naturligolie

Udover at være økologiske, er vores produkter uden duftstoffer og parfume. Vi tror på, at uraffinerede, økologiske råvarer er den ultimative luksus til huden, og vi arbejder samtidig hårdt for at holde priserne jordnære.

MILJØVENLIG EMBALLAGE

Vi vægter bæredygtighed i alle led i vores værdikæde. Derfor anvender vi emballage i glas og pap, mens plastik kun accepteres, når opgaven ikke kan klares uden. Vi har en “minimal-packaging” politik, hvor det unødvendige er skåret fra, og derfor anvender vi ikke papemballage til vores produkter.

ØKOLOGISK HUDPLEJE

Hos Naturligolie finder du virksom økologisk hudpleje, der er baseret på naturens ressourcer. Vores produkter består af rene, økologiske og koldpressede ingredienser.

ØKOLOGISK HÅRSERUM

4i1 hårserum der reducerer hårtab, stimulerer hårvækst og styrker håret samtidig med at hovedbundens økosystem bringes i balance.

Måske også noget for dig ?

kaffepro
Kaffepro

Kaffepro er en webshop med speciale i kaffe- og espresso-produkter, hvor vi tilbyder et bredt udvalg af produkter.

Læs mere
Det Halve Kongerige
Det Halve Kongerige

Naturlig beklædning & livsstil. Det Halve Kongerige er en webshop, der forhandler kvalitetsprodukter fremstillet i naturlige materialer.

Læs mere
bikepack
Bikepack

Bikepack – Cykeldele, Cykelreservedele og Udstyr til Cykler. Det bedste cykelgrej og udstyr til hele familien.

Læs mere
Moonboon
Moonboon

Moonboon har, sammen med vores danske ingeniører, givet vores Vuggemotor en stor opdatering. Resultatet er Vuggemotor 2.0.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp