SMRS

SMRS

SMRS, også med veganske produkter

SMRS, danmarks mest personlige sexshop.

Du finder SMRS HER….

 

Er du mere til at handle i ro og mag på nettet, så har vi et endnu større udvalg på vores online sexshop. Vi sætter en ære i det helt personlige, fantastisk service og naturligvis et bredt udvalg af sexlegetøj, lingeri og fetish. Vi har altid gratis fragt, uanset hvor meget du køber for og sender hurtigt og diskret.

 

SMRS

Ægte romantik med en duft af roser

Forkæl dine sanser med en lækker massage med dette massagelys rose. Dette sojabaserede massagelys kan bruges til både stemningslys og som massageolie og er absolut ideel til afslapning eller forspil.

Sådan gør du

  1. Tænd lyset og lad det skabe stemning i ca 15-20 minutter. I minutterne lyset er tændt, vil olien smelte og blive til en flydende massageolie, der er behagelig varm.
  2. Pust lyset ud
  3. Hæld olien i dine håndflader og massagen kan begynde

Massagelyset er soyabaseret og indeholder 100% naturlige olier.

Måske også noget for dig ?

Bambustøj
Bambustøj

Bambustøjs leverandører tænker ikke kun på miljøet, men også på dig. Derfor er alt det bambustøj vi sælger i webshoppen OEKO-TEX certificeret.

Læs mere
mostersskur
Mostersskur

Mostersskur er opstået ud af en gammel drøm og min svaghed for gamle ting, hygge, sjæl og varme til boligen. Jeg elsker boligindretning.

Læs mere
Love of Green
Love of Green

Unik håndplukket mode – med et bæredygtigt twist. Velkommen til Love of Green, hvor du kan shoppe økologisk tøj med god samvittighed.

Læs mere
Dansk Tang
Dansk Tang

Tangprodukterne fra Dansk Tang bliver håndpakket i Nykøbing Sj., hvor vi har vores virksomhed. Vi får dagligt frisk tang ind fra havet.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp