Moonboon

Moonboon

VERY MOONBOON, VERY QUIET

Moonboon har, sammen med vores danske ingeniører, givet vores Vuggemotor en stor opdatering. Resultatet er Vuggemotor 2.0 – den mest lydsvage motor på markedet. Ro er en vigtig forudsætning for at kunne falde i søvn.

Tests fra en uvildig tredjepart viser, at Moonboons Vuggemotor 2.0 er markant mere lydsvag end andre kvalitetsmotorer. Tilpas tempoet og den ubegrænsede tidsindstilling til din babys behov.

Du finder butikken Moonboon her!

Moonboon

EN NY KLASSIKER ER FØDT

Vuggen er designet til børn fra 3 kg, som har problemer med at finde ro og sove. Brug vuggen som supplement eller alternativ til Slyngevuggen og i stedet for en almindelig seng eller vugge, der står på gulvet.

Vuggen er til den design bevidste familie, som ønsker at lægge deres barn til at sove på en flad bund med et fast underlag. Det lange liggemål og det åbne design er oplagt til børn, som finder ro i at følge med i omgivelserne eller får det varmt i Slyngevuggens omsluttende tryghed.

Moonboons Vugge er en gamechanger inden for funktionelle søvnprodukter, da Vuggen kombinerer muligheden for at sove på et fladt og fast underlag med de beroligende vuggende fordele, som er kendt fra Slyngevuggen. En ny klassiker er født.

CLASSIC BUNDLE – SLYNGEVUGGE

Den beslægtede bundle. Denne alt-i-en-pakke forbedrer din babys søvn og giver et grundigt testet, sikkert og komfortabelt rum hvor din baby kan hvilke sig ind. Det klassiske skandinaviske design, som passer i alle hjem.

Måske også noget for dig ?

Økohaven
Økohaven

Økohaven blev stiftet af Henning og Uffe med målet om at udbrede økologisk grøntsagsdyrkning.

Læs mere
Stofgiganten
Stofgiganten

Hos Stofgiganten forsøger vi altid at have et bredt udvalg af skønne metervarestoffer, snitmønstre og sytilbehør.

Læs mere
gardinshoppen
Gardinshoppen

I Gardinshoppen kan du som noget nyt nu købe vores totalgaranti sammen med dine produkter. Vi skræddersyr alle produkter efter dine mål.

Læs mere
Love of Green
Love of Green

Unik håndplukket mode – med et bæredygtigt twist. Velkommen til Love of Green, hvor du kan shoppe økologisk tøj med god samvittighed.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp