Moonboon

Moonboon

VERY MOONBOON, VERY QUIET

Moonboon har, sammen med vores danske ingeniører, givet vores Vuggemotor en stor opdatering. Resultatet er Vuggemotor 2.0 – den mest lydsvage motor på markedet. Ro er en vigtig forudsætning for at kunne falde i søvn.

Tests fra en uvildig tredjepart viser, at Moonboons Vuggemotor 2.0 er markant mere lydsvag end andre kvalitetsmotorer. Tilpas tempoet og den ubegrænsede tidsindstilling til din babys behov.

Du finder butikken Moonboon her!

Moonboon

EN NY KLASSIKER ER FØDT

Vuggen er designet til børn fra 3 kg, som har problemer med at finde ro og sove. Brug vuggen som supplement eller alternativ til Slyngevuggen og i stedet for en almindelig seng eller vugge, der står på gulvet.

Vuggen er til den design bevidste familie, som ønsker at lægge deres barn til at sove på en flad bund med et fast underlag. Det lange liggemål og det åbne design er oplagt til børn, som finder ro i at følge med i omgivelserne eller får det varmt i Slyngevuggens omsluttende tryghed.

Moonboons Vugge er en gamechanger inden for funktionelle søvnprodukter, da Vuggen kombinerer muligheden for at sove på et fladt og fast underlag med de beroligende vuggende fordele, som er kendt fra Slyngevuggen. En ny klassiker er født.

CLASSIC BUNDLE – SLYNGEVUGGE

Den beslægtede bundle. Denne alt-i-en-pakke forbedrer din babys søvn og giver et grundigt testet, sikkert og komfortabelt rum hvor din baby kan hvilke sig ind. Det klassiske skandinaviske design, som passer i alle hjem.

Måske også noget for dig ?

cykel-lygter
Cykel-lygter

Hos Cykel-lygter har vi været vidtomkring for at finde de bedste cykellygter til de danske vej-, klima- og vejrforhold.

Læs mere
&C
&C

Hos ChristinaMie &C arbejder vi med cirkulære principper og produktion når vi skaber bolig interiør til dig.

Læs mere
Grube Graphics
Grube Graphics

Grube Graphics er bæredygtige. Vi laver grafiske og lette smykker, der fanger øjnene med deres skarpe linjer, komposition og farvekombinationer.

Læs mere
Abelstedt
Abelstedt

Velkommen til Abelstedt. På vores online shop, hvor du finder et bredt udvalg af smukke og smykker til fantastiske priser og kvalitet.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp