Dansktang som klimamad
Dansktang bliver håndpakket i Nykøbing Sj., hvor vi har vores virksomhed. Her får vi dagligt frisk tang ind fra havet omkring Danmark. Vi forhandler både tørret og frisk tang, og lidt andet forskelligt. Vi bruger kun tang af højeste kvalitet, så den tang du køber, er samme kvalitet som det Michelin restauranterne bruger.
Du kan lære mere om brugen af tang lige her
Du finder butikken Dansktang her!
Tang skal hjælpe med en helt ny tankegang
Igennem de seneste fire år har vi i Dansk Tang arbejdet imod en mere bæredygtig tilgang til mad. Globalt og nationalt ser vi klimaudfordringer som aldrig før. Mad og drikke udleder over tre tons CO2 pr. dansker, pr. år!
Klimamad behøver hverken kræve mere, smage dårligere eller se kedeligere ud. Med små simple tips og tricks kan din mad hurtigt udvikle sig en en mere klimavenlig retning.
I 2050 skal hver indbyggers CO2-udledning være på max tre tons, i dag bruger vi alene denne mængde på mad og drikke.
Hjælp dig selv, dine børn og de mennesker, som i fremtiden skal leve på den planet som vi er ved at ødelægge!