Dark Rose Sex Shop

Dark Rose Sex Shop

Dark Rose Sex Shop er din sexshop på nettet!

Dark Rose Sex Shop, nu med veganske produkter. Vi har de bedste produkter og hurtig levering til de helt rigtige priser. Alt i sexlegetøj til ham og hende, lingeri, menswear, fetishbeklædning og film. Med over 10 års erfaring ved vi hvad du vil have!

Bondage de luxe!

Bondage-sæt i høj kvalitet med hals- og håndlænker og en taljestrop. Fuld justerbar med spændelukninger. Autentisk i et stilfuldt læder look, men 100% vegansk. Et ægte højdepunkt for rollespil og bondage-fantasier.

Du finder Dark Rose Sex Shop her….

Dark Rose Sex Shop

Dokumentation og vejledning:

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Dark Rose Sex Shop. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Dark Rose’s side, er denne af vejledende art. Dark Rose Sex Shop indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

Reklamation:

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Dark Rose, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Dark Rose. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Dark Rose har stillet dig i udsigt.

Måske også noget for dig ?

Wonder Living

Alt vores bambus vokser 100% økologisk og kommer fra en lukket bambusskov. FSC®-mærkningen skaber gennemsigtighed.

Læs mere
Farverige Dage
Farverige Dage

Hos Farverige Dage finder du kreative produkter til børn og familier. Du finder modellervoks af økologiske og fødevarergodkendte ingredienser.

Læs mere
&C
&C

Hos ChristinaMie &C arbejder vi med cirkulære principper og produktion når vi skaber bolig interiør til dig.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp