Green Goddess

Green Goddess

Om Green Goddess

Tak fordi du kigger med i vores nydelsesfulde univers.

I Green Goddess er vi en lille flok passionerede gudinder med Carolina i spidsen. Carolinas passion er grøn og klimavenlig livsstil. Hun er vegetarmads-passionista og har særlig kærlighed for friskpresset juice og grønne smoothies. Carolina er uddannet indenfor formidling og har taget en række kurser indenfor sundhed. Hun er ligeledes medforfatter til bøgerne ‘Go Green’ og ‘N’ice Cream’.

Du finder butikken Green Goddess her!

Green Goddess

Det er en fornøjelse at få lov til at formidle det, vi selv brænder for. Vores mål med Green Goddess er at inspirere til sund livsstil og sunde vaner på en ny måde. Nemlig med nydelse og næring. Ikke askese og skrappe kure. Vores filosofi er, at mad skal være lækkert, indbydende, næringsrigt og i videst muligt omfang uberørt af raffineret sukker, gluten, mælkeprodukter og konserveringsmidler.

Måske også noget for dig ?

Åbenlyst
Åbenlyst

I Åbenlyst er vi drevet af vores store passion for en bæredygtig fremtid ved at tilbyde avancerede teknologiske løsninger til elbilsladere.

Læs mere
&C
&C

Hos ChristinaMie &C arbejder vi med cirkulære principper og produktion når vi skaber bolig interiør til dig.

Læs mere
AUIMAUI
AUIMAUI

Velkommen til AUIMAUI – din go-to webshop for bæredygtigt og sjovt tilbehør til børn og børnefamilier!

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp