eCykelhjelm

Hvorfor skal du købe cykelhjelm via eCykelhjelm?

Hos eCykelhjelm har vi et stort udvalg af cykelhjelme til kvinder, mænd, børn og babyer. Alle vores cykelhjelme er CE-godkendte, hvorfor du kan være helt tryg ved at bestille gennem os. At sikre sig selv og andre i trafikken er vores vigtigste mission. Derfor sælger vi udelukkende cykelhjelme, som vi kan stå inde for og som er i topkvalitet.

  • Alle vores cykelhjelme er CE EN 1078 certificeret.
  • Populære cykelhjelme mærke for konkurrencedygtige priser.
  • Hurtig levering af din nye cykelhjelm.
  • Du får gratis levering ved køb over 399 kr.
  • +10.000 tilfredse kunder.
  • Vi vægter personlig rådgivning og god service højt.
  • Dansk webshop med e-mærket.

eCykelhjelm

Cykelhjelme til hele familien

Hos eCykelhjelm har vi et stort udvalg af cykelhjelme til kvinder, mænd, børn og babyer. Alle vores cykelhjelme er CE-godkendte, hvorfor du kan være helt tryg ved at bestille gennem os. At sikre sig selv og andre i trafikken er vores vigtigste mission. Derfor sælger vi udelukkende cykelhjelme, som vi kan stå inde for og som er i topkvalitet.

Det kan være svært at finde den helt rigtige cykelhjelm. Det handler både om pasform, design og ikke mindst pris. Pasformen og størrelsen er afgørende for, at din cykelhjelm beskytter optimalt. Når du eksempelvis vælger en babyhjelm til din baby eller børnehjelm til dit barn, er det således også vigtigt at være helt sikker på, den sidder rigtigt. De kan nemlig ikke altid selv udtrykke, hvis den ikke sidder korrekt. Læs hvordan en cykelhjelm skal sidde her.

Se flere skønne butikker i kategorien Bil, MC, Cykling & Båd!