Private Play

Private Play

Private Play – Vegansk Massageolie

Vegansk sexlegetøj og massageolie hos Private Play, er to eksempler på produkter, der er udviklet med fokus på etiske og miljøvenlige hensyn. Disse produkter er populære blandt en voksende gruppe forbrugere, der ønsker at tage skridt til at reducere deres påvirkning af miljøet og støtte dyrevelfærd.

Du finder Private Play HER….

Private Play

Vegansk sexlegetøj er fremstillet uden brug af animalske produkter som læder, silke eller latex, der normalt findes i traditionelt sexlegetøj. I stedet bruges materialer som silikone, glas, træ og metal, der er både kropssikre og miljøvenlige. Disse produkter er ikke testet på dyr og er et etisk valg for dem, der ønsker at undgå udnyttelse af dyr i produktionen.

Vegansk massageolie laves ofte uden animalske ingredienser som bivoks eller lanolin. I stedet bruges vegetabilske olier som mandelolie, kokosolie eller jojobaolie, der er skånsomme mod huden og ikke kræver nogen form for dyreforsøg. Disse olier kan bruges til sensuel massage og som smøremiddel.

Både vegansk sexlegetøj og massageolie er et eksempel på, hvordan forbrugere kan nyde intime oplevelser, samtidig med at de tager hensyn til miljøet og dyrevelfærden. Disse produkter er en del af den voksende veganske livsstil, der vægter etisk forbrug og bæredygtighed højt.

Måske også noget for dig ?

Suztain
Suztain

Suztain blev grundlagt i 2016. I dag er vi et kraftigt ekspanderende brand indenfor bæredygtige produkter.

Læs mere
FashionZone
FashionZone

Hos FashionZone  har vi Manzo Transparent Clear er til dig der elsker den smalle og kantede brille, der er perfekt til enhver lejlighed.

Læs mere
Bambustøj
Bambustøj

Bambustøjs leverandører tænker ikke kun på miljøet, men også på dig. Derfor er alt det bambustøj vi sælger i webshoppen OEKO-TEX certificeret.

Læs mere
Biopejs Shop
Biopejs Shop

Mød Biopejs Shop i hele Danmark! – Vi bringer biopejsen til dig! I 2018 åbnede vi vores første biopejs showroom i Danmark, i Aalborg.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp