Mere om Vin

Mere om Vin

Mere Om Vin | Naturvin og økologi

Mere om Vin focuserer som udgangspunkt på vin der har særlige karakteristika, der gør produktet unikt, enten på grund af en bestemt vindyrkning eller producentens filosofi og historie. Naturvin samt økologisk vin er i centrum når vi udvælger vine. Vi vælger producenter, der ikke bruger kunstgødning eller sprøjtemidler med pesticider i vindyrkning, og som så vidt muligt begrænser brugen af tilsætningsstoffer i vinproduktionen. Ambition er også at fortælle om vin der forventes at overraske fordi den ikke er manipuleret med tilsætningsstoffer som påvirker og ændrer den naturlige og oprindelige smag.

Find Mere Om Vin butikken her!

Mere om Vin

Vin med personlighed

Den moderne vinindustri har fokus på at producere vin, der har en ensartet smag og duft, med det formål at levere store mængder vin. Mereomvin’s mission er at sælge vin med personlighed. Vin der kan relateres til et bestemt geografisk område som er unik fordi det er stærkt tilknyttet til druen og vinhistorien. Af den grund vil vi huske en barolo, fordi den vil få os til at tænke på tågen på Langhe om efteråret, eller vin fra Etna på Sicilien, og huske vulkanen med sin råhed og landskabet og vegetation, eller vi vil forestille os bjergene i Chianti med sine slotte og historiske familier, som har drevet Vingård i hundreder af år.

Tilbage til kategorien Mad, Drikk og Fest!

Måske også noget for dig ?

Biopejs-Butikken
Biopejs-Butikken

Biopejs-butikken har skarpe priser på biopejse i høj kvalitet. Vi har fjernet alle fordyrende mellemled ved at levere direkte fra fabrik.

Læs mere
Stofgiganten
Stofgiganten

Hos Stofgiganten forsøger vi altid at have et bredt udvalg af skønne metervarestoffer, snitmønstre og sytilbehør.

Læs mere
Bambuni
Bambuni

Bambuni er bambus tøj i høj kvalitet. Både til mænd og kvinder. Bambus gør at du får lugtfri og friske fødder for eksempel.

Læs mere
Love of Green
Love of Green

Unik håndplukket mode – med et bæredygtigt twist. Velkommen til Love of Green, hvor du kan shoppe økologisk tøj med god samvittighed.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp