CBL-Fitness

CBL-Fitness

Velkommen til CBL-FITNESS! vi er en 100% dansk webshop, der startede vores rejse i 2020. Vi har lavet vores webshop i samarbejde med Lotte, som er en erfaren personlig træner og kostvejleder. Sammen har vi skabt en webshop med fokus på at tilbyde leggings af høj kvalitet, som er både funktionelle og stilfulde.

CBL-Fitness

Inspiration

CBL-FITNESS finder inspiration til vores leggings ved at følge med i, hvad vores kunder ønsker på Instagram og TikTok. Derudover er det vigtigt for os at have en tæt kontakt til vores kunder og lytte til deres behov og ønsker. Derfor kan vi tilbyde en personlig og nærværende kundeservice.

Vores varer bliver sendt fra eget lager i Danmark, hvilket betyder, at vi kan tilbyde hurtig levering og returnering. Vi sætter en ære i at sikre, at vores kunder modtager deres varer i den bedste stand, og at de er tilfredse med deres køb.

Vi håber, at du vil tage et kig på vores udvalg af leggings og finde noget, der passer til dine behov og ønsker. Vi glæder os til at byde dig velkommen som kunde hos CBL-FITNESS!

Hvad betyder Tie Dye?

Tie dye leggings er en populær og stilfuld trend, der giver dig mulighed for at tilføje et strejf af farve og kreativitet til din garderobe….

HVAD BETYDER SEAMLESS?

Hvad betyder seamless ?   Opdag den tekniske innovation: Seamless tøjproduktion! Har du nogensinde undret dig over, hvordan dit yndlings sportstøj eller dine mest behagelige træningstights er lavet?

Se flere skønne butikker i kategorien Sport & Fitness!

Måske også noget for dig ?

Din6shop
Din6shop

Din6shop er en dansk online sexshop, med et kæmpe udvalg af de mest populære produkter og mærker på markedet, indenfor sexlegetøj.

Læs mere
Creativ
Creativ

Når du handler med Creativ, handler du med en virksomhed, som har 30 års erfaring med køb og salg af brugte kontormøbler.

Læs mere
mostersskur
Mostersskur

Mostersskur er opstået ud af en gammel drøm og min svaghed for gamle ting, hygge, sjæl og varme til boligen. Jeg elsker boligindretning.

Læs mere
KIWEE
KIWEE

KIWEE – design med omtake! KIWEE blev grundlagt i 2015 af 3 venner med en fælles passion for design og kvalitet.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp