Kontainer

Kontainer

Kontainer værdsætter langsom mode fremfor hurtig mode.

Kontainer ønsker ikke at bidrage til et overforbrug. Vi skaber tidsløse og holdbare tasker, der vil være smukke som tilbehør i din garderobe sæson efter sæson. Vi skaber nye designs, når vi føler os inspireret, og ikke blot fordi sæsonen skifter. Vi ønsker at gøre tingene i vores eget tempo – for det er det eneste, der giver mening.

Du finder Kontainer her

Kontainer

Vi værdsætter bæredygtighed frem for traditionelle arbejdsmetoder. Vi vælger bæredygtige og ansvarlige materialer ved enhver chance vi får. Velvidende at dette ikke altid er et økonomisk bæredygtigt valg. Vi er ikke perfekte. Det bliver vi måske aldrig. Men vi bestræber os hver dag på at blive bedre end i går.

BÆREDYGTIGHED ER ET MINDSET, IKKE EN KOMMERCIEL STRATEGI

BÆREDYGTIGT CERTIFICERET KOLÆDER

Vi arbejder konstant for at sikre et bæredygtigt produkt med omhu for både mennesker, dyr og miljø. Vores fokus er konstant at ændre traditionelle valg til bæredygtige alternativer.

Vi bruger certificeret bæredygtigt læder fra et velrenommeret italiensk garveri. Deres behandling af læder har flere certificeringer og anerkendelser. Blandt andet det tyske miljømærke Blauer Engel (tilsvarer det danske Svanemærke) og The Leather Working Group har anerkendt garveriet med en guldvurdering, der anerkender god etisk, miljømæssig og sikkerhedsmæssig praksis.

Måske også noget for dig ?

Freeposter
Freeposter

Freeposter har fået så mange rosende ord med på vejen, samt en masse ordrer – vi kunne ikke være mere glade! Så tusind tak til dig!

Læs mere
Simpelt
Simpelt

Grundlaget for Simpelt opstod fra grundlæggeren Emmas personlige ønske om at træffe mere bevidste forbrugsvalg og reducere plastikforbruget.

Læs mere
Love of Green
Love of Green

Unik håndplukket mode – med et bæredygtigt twist. Velkommen til Love of Green, hvor du kan shoppe økologisk tøj med god samvittighed.

Læs mere
Creativ
Creativ

Når du handler med Creativ, handler du med en virksomhed, som har 30 års erfaring med køb og salg af brugte kontormøbler.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp