Bikepack

bikepack

Bikepack – Cykeldele, Cykelreservedele og Udstyr til Cykler

Det bedste cykelgrej og udstyr til hele familien

 

Skal dine outdoor eventyr helst foregå på to hjul? Så er du højst sandsynlig vild med bikepacking. Som bikepacker kommer du helt tæt på naturen, væk fra de mere tilgængelige og asfalterede veje.

Sådan startede vi hos Bikepack, hvor vi elsker natur, friluftsliv og sport. I dag er Bikepack en komplet shop med alt udstyr og reservedele til cykler. Vi har derfor samlet alt det grej og udstyr, du skal bruge på din næste cykeltur, hvad enten du er til den friske cykeltur til arbejde eller skole, en lille hyggelig tur i en dansk skov, eller en lidt længere en af slagsen i udlandet.

bikepack

Det bedste cykeludstyr

Ud over reservedele er der også en række cykeludstyr, der kan gøre din cykeltur mere behagelig og sikker. Det inkluderer alt fra hjelme og handsker til cykelcomputere og cykellygter. En hjelm er en af de vigtigste investeringer, du kan gøre, da det kan beskytte dit hoved i tilfælde af et uheld. At bære hjelm er endnu ikke et lovkrav i Danmark, men vi anbefaler altid at der bruges cykelhjelm, uanset længden på din cykeltur.
Cykelcomputere kan hjælpe dig med at holde styr på din hastighed og distance, mens cykellygter er det vigtigste udstyr du skal have, når du kører i mørke. Cykellygter øger din synlighed og sikkerhed i trafikken, og er i øvrigt, modsat cykelhjelm, et lovkrav i Danmark.

Se flere skønne butikker i kategorien Bil, MC, Cykling & Båd!

Måske også noget for dig ?

Green Heroes
Green Heroes

Hos Green Heroes tilbyder vi brugte renoverede Mac computere, som alle har gennemgået vores omfattende renoveringsprogram.

Læs mere
Helsehelse
Helsehelse

HelseHelse har et af Danmarks største vareudvalg inden for økologiske fødevarer, kosttilskud og skønhedsprodukter.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp