BabyRiget

BabyRiget

Børnetøj hos BabyRiget

Velkommen til BabyRigets økologiske univers. Vi håber, at du synes godt om alle de lækre produkter af økologisk babytøj, økologisk børnetøj og tilbehør uden skidt kemi, som du finder her. Du kan trygt handle hos os, da hvert enkelt produkt er nøje udvalgt i forhold til kvalitet, design, bæredygtighed og komfort.

Du finder siden BabyRiget!

BabyRiget

Hos BabyRiget behøver du ikke bekymre dig om produktets kvalitet, da vi har gjort det for dig. Vi har ikke noget på shoppen, som vi ikke ville give vores eget barn. Vi vælger børnetøj og produkter i en god kvalitet, kemifrit og med omtanke for miljøet. Der er tænkt på design og komfort, når vi vælger økologisk babytøj og børnetøj, så det både er flot og rart for barnet at have på. Økologisk babytøj og børnetøj i høj kvalitet kan tåle at blive vasket mange gange, at blive genbrugt og gå i arv. Dette forlænger tøjets levetid og er derfor godt for miljøet. Derfor vælger vi kvalitetstøj hos BabyRiget for at passe godt på børnene og miljøet.

Nøje udvalgt økologisk babytøj fra kendte mærker

Hos BabyRiget finder du kvalitets babytøj og børnetøj fra danske mærker og i forskellige prisklasser. Ens for dem alle er, at vi udelukkende har valgt tøj ud fra mærkerne, som er lavet af økologiske materialer og/eller har grønne certificeringer – GOTS og OekoTex. Nogle af vores kendte mærker laver udelukkende økologisk babytøj og børnetøj, og andre mærker har en blandet kollektion, hvoraf vi kun udvælger det økologiske fra deres kollektion. Vi har populære børnetøjsmærker som f.eks. MarMar CopenhagenJohaHuttelihutMikk-LineMOLOFUBPetit PiaoHust and ClaireLil’ AtelierPetit by Sofie Schnoor og Name It. Vi har et stort udvalg af økologisk børnetøj i aldersgruppen 0-8 år. Vi har også præmaturtøj fra str. 32, så for tidlig fødte babyer også kan blive klædt i lækkert økologisk babytøj. Vores udvalg af babytøj og børnetøj består i alt fra nøje udvalgte body og heldragter, lækre ulddragter, smukke kjoler, bluser, bukser, leggings, kravlestrømpebukserhuer til praktisk regntøj, termotøj børn og flyverdragter i en god kvalitet. Vi har også valgt at have skridsikkert tøj til babyer, som er en vigtig ting i barnets motoriske udvikling. Her har vi blandt andet skridsikre sokker og strømpebukser fra GoBabyGo.

Måske også noget for dig ?

Klub Venus
Klub Venus

Klub Venus er et dansk, kvindeejet pleasure studio. Vores pleasure objekter designes og udvikles i samarbejde med vores engagerede community.

Læs mere
Stofgiganten
Stofgiganten

Hos Stofgiganten forsøger vi altid at have et bredt udvalg af skønne metervarestoffer, snitmønstre og sytilbehør.

Læs mere
Vandaya
VANDAYA

Hos VANDAYA skaber vi kvalitetssmykker der ikke øger presset på vores planet. Vi skaber smykker inspireret af naturen og havet.

Læs mere
Mshop
Mshop

Mshop, også med veganske produkter! Mshop er Nordens ledende forhandler af sexlegetøj med mere end 35 års erfaring.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp