Økohaven

Økohaven

Økohaven økologisk Grønsagsdyrkning

Økohaven blev stiftet af Henning og Uffe med målet om at udbrede økologisk grøntsagsdyrkning. Vi startede i 2015 og har været involveret i stiftelsen af flere havefællesskaber. Over tid har vi samlet et bredt sortiment af gode produkter som vi bruger i vores økohaver, og som du kan købe i vores webshop.

 

Du finder et bredt og lækkert udvalg af kvalitetsprodukter til køkkenhaven. Vi har stor fokus på bæredygtighed og for os er økologi et helt centralt element. Vi tilbyder udlejning af økohaver – og sælger produkter til dyrkning af økologiske grøntsager.

Økohaven

Husk at se de andre spændende butikker i kategorien: Bolig, Have & Interiør!

Måske også noget for dig ?

Pedalatleten
Pedalatleten

Pedalatleten giver dig helt nye muligheder når du vælger en elcykel. Teknologien har udviklet sig sådan at elcyklen nu er rigtig effektiv.

Læs mere
Kraes
Kraes

Kraes startede i 2016, hvor vi introducerede en ny måde at tænke babybad på, har fokus været på at bringe naturen ind i hverdagen.

Læs mere
Helsegrossisten
Helsegrossisten

Hos Helsegrossisten drejer det sig om dig, din familie og dine penge! Vi er en specialbutik med et bredt udvalg til discountpriser.

Læs mere
Bambuni
Bambuni

Bambuni er bambus tøj i høj kvalitet. Både til mænd og kvinder. Bambus gør at du får lugtfri og friske fødder for eksempel.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp