Bambuni

Bambuni Bambustøj og Sengetøj

Bambuni er bambus tøj i høj kvalitet. Både til mænd og kvinder. Bambus gør at du får lugtfri og friske fødder for eksempel. Vores bambus strømper kommer med en meget mild elastik, så du undgår belastende mærker. På den måde bliver det markant mere bekvemt for dig at have fødderne plantet i skoen en hel dag. Det er, som vi kalder det, ren forkælelse til dine fødder.

Bambuni

BAMBUS ER GODT FOR NATUREN

Bambus optager 5 gange mere CO2, end tilsvarende mængde træer optager. Bambus producerer ligeledes 35% mere ilt, end en tilsvarende mængde træer gør. Bambustekstilfibrene som vi bruger til vores bambustøj, har et flot skær og en naturlig rund overflade, hvilket sikrer dig blødt og behageligt bambustøj. Vi har den højeste kvalitet indenfor bambusfibre. Derudover fokuserer vi på hele tiden at udvikle vores produkter, så de har den højeste komfort.

Soveværelse

Hos Bambuni kan du finde mange lækre bambusprodukter til dit soveværelse. Du finder et bredt sortiment til dit soveværelse blandt andet: Dyner, tyngdedyner, puder, pudebetræk, sengetøj, rullemadrasser, fladlagner, faconlagner og kuvertlagner. Alle vores produkter til soveværelset er eksklusive og alle udarbejdet af 100% bambus fra inderste til yderste lag.

Se flere skønne butikker i kategorien Tøj & Accessories!