Elou

Elou

Elou er et bæredygtigt livsstilsbrand

Vores mission er at ændre og gentænke den måde vi anvender hverdagsprodukter på. Elou eliminerer engangsprodukter + plastik til fordel for genanvendelige og low waste produkter inden for personlig pleje, køkken og to-go.

Elou

 Sammen kan vi gøre en forskel

Hvert eneste engangsprodukt hos Elou erstatter vi med genanvendelige og mere bæredygtige produkter tæller. Du skal ikke være bekymret for, hvordan du omstiller din hverdag til at være 100% bæredygtig, for det kan simpelthen ikke lade sig gøre. I stedet kan vi fokusere på de ting i hverdagen, der rent faktisk gør en forskel. Hvis vi alle sammen tager små skridt imod en mere bæredygtig hverdag, vil forskellen tilsammen være enorm.

Husk at se de andre spændende butikker i kategorien: Bolig, Have & Interiør!

 

Måske også noget for dig ?

Jewels of Taste
Jewels of Taste

Jewels of Taste har især fokus på det bedste, som middelhavslandene har at tilbyde, som f.eks. sjældne græske trøfler og trøffelprodukter.

Læs mere
KIWEE
KIWEE

KIWEE – design med omtake! KIWEE blev grundlagt i 2015 af 3 venner med en fælles passion for design og kvalitet.

Læs mere
Kondomaten
Kondomaten

Kondomaten | Kondomer på nettet. Leder du efter et stort udvalg af kondomer til gode priser? Så finder du dem her hos os.

Læs mere
Det Halve Kongerige
Det Halve Kongerige

Naturlig beklædning & livsstil. Det Halve Kongerige er en webshop, der forhandler kvalitetsprodukter fremstillet i naturlige materialer.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp