Elou

Elou er et bæredygtigt livsstilsbrand

Vores mission er at ændre og gentænke den måde vi anvender hverdagsprodukter på. Elou eliminerer engangsprodukter + plastik til fordel for genanvendelige og low waste produkter inden for personlig pleje, køkken og to-go.

Elou

 Sammen kan vi gøre en forskel

Hvert eneste engangsprodukt hos Elou erstatter vi med genanvendelige og mere bæredygtige produkter tæller. Du skal ikke være bekymret for, hvordan du omstiller din hverdag til at være 100% bæredygtig, for det kan simpelthen ikke lade sig gøre. I stedet kan vi fokusere på de ting i hverdagen, der rent faktisk gør en forskel. Hvis vi alle sammen tager små skridt imod en mere bæredygtig hverdag, vil forskellen tilsammen være enorm.

Husk at se de andre spændende butikker i kategorien: Bolig, Have & Interiør!