GreyLime

GreyLime

GreyLime sparker døren ind med teknik og æstetik

Bag GreyLime står vi, en håndfuld entusiastiske tech-nørder, som lever og ånder for tech og innovative elektroniske gadgets. Vi lægger al vores glæde, viden og erfaring i at kunne tilbyde dig produkter, der ikke ligner alt det andet derude, og som lever op til vores høje krav og standarder.

Du finder butikken her!

GreyLime tilbyder powerbanks til alle behov og bionedbrydelige, fleksible smartphone covers – og vores ambitioner med brandet har været skyhøje fra start. Vi ville sparke døren ind med en række produkter, der stak af fra alt andet. Kapacitet og kvalitet var selvfølgelig ikke til diskussion, men vi ønskede at tilføre et lag mere. Design. Pakke al ’nørderiet’ pænt ind og nå et publikum for hvem æstetikken var lige så væsentlig som praktikken. Det blev til en række kraftfulde udtryk i farver og former inspireret af naturen omkring os, bl.a. himmel, hav og granit – og noget tyder på, at missionen er lykkedes. Mercedes Benz valgte f.eks. at customize GreyLime powerbanks med deres ikoniske logo ved lanceringen af EQ-modellen, og vi samarbejder med en række af de førende modehuse.

GreyLime

GreyLime er blevet taget overvældende godt imod og mødt med begejstring over alt, ikke mindst hjulpet på vej af tech-tillæg i Politiken, Ekstra Bladet og Jyllands-Posten, som har kåret os som testvindere og fremhæver os for netop dét, der jo var meningen med det hele: Kapacitet, kvalitet og design.

Og så hedder vi naturligvis ikke GreyLime uden et forfriskende twist:

Når du køber et GreyLime produkt, støtter du vores samarbejde med den internationale non profit miljøorganisation Trees for the Future, som med genplantning er med til at skabe et bedre klima og beskytte jordens biodiversitet. Ét produkt = ét træ. Dermed får du et meget håndgribeligt bevis på, at også du er med til at gøre en forskel.

Pust nyt liv i din enhed og lev livet

Yd effektiv førstehjælp til din elektroniske enheds ofte alt for slatne batteri og pust nyt liv i bl.a. mobil, kamera og tablet – med en GreyLime powerbank!
Liv er helt afgørende, for hvem er ikke vildt afhængig af sin enhed?! Det er f.eks. fra din smartphone, du klarer mails, Aula, Netbank, bus- og togbilletter – og det er herfra du får lidt mellem ørerne, f.eks. i form af podcasts og musik-streaming. Men vi er alle forskellige med vidt forskellige behov. Vælg dén powerbank, der passer til dit behov, hvad enten behovet er stort, småt eller noget pænt at se på! GreyLimes powerbanks udmærker sig nemlig ved at forene funktion og behov med et lækkert, stilrent design.

Måske også noget for dig ?

Green Heroes
Green Heroes

Hos Green Heroes tilbyder vi brugte renoverede Mac computere, som alle har gennemgået vores omfattende renoveringsprogram.

Læs mere
BabyRiget
BabyRiget

Velkommen til BabyRigets økologiske univers. Vi håber, at du synes godt om alle de lækre produkter af økologisk tøj og tilbehør.

Læs mere
eCykelhjelm

Hos eCykelhjelm har vi et stort udvalg af cykelhjelme til kvinder, mænd, børn og babyer. Alle vores cykelhjelme er CE-godkendte.

Læs mere
Pedalatleten
Pedalatleten

Pedalatleten giver dig helt nye muligheder når du vælger en elcykel. Teknologien har udviklet sig sådan at elcyklen nu er rigtig effektiv.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp