Bedste Skrot Pris

Bedste Skrot Pris

Bedste Skrot Pris – vi klarer det praktiske!

Når du indhenter tilbud gennem Bedste Skrot Pris så er tilbuddet altid inklusiv alt det praktisk. Det vil sige, at du ikke får en ekstra regning til f.eks. indlevering at nummerpladerne til motorkontoret. Gider du som de fleste andre danskere ikke bøvlet med at indhente tilbud fra flere ophuggere? Eller bøvlet med at aflevere nummerpladerne fra din skrotbil på motorkontoret? Så lad os hjælpe.

 

Bedste Skrot Pris

 

Bæredygtig skrotning af din skrotbil

Vidste du at over 90% af din skrotbil genanvendes?

Miljøbehandling og skrotning af din skrotbil skal ske med omtanke, så det ikke belaster vores natur. Alle vores ophuggere er godkendte af Miljøstyrelsen og er ISO14001 certificerede, hvilket betyder at de skal overholde en række skærpede krav til skrotning af biler. Kravene omfatter blandt andet;

  • Olie, benzin og andre væsker aftappes.
  • Batterier, kviksølvs-kontakter, dæk, trykbeholdere mm. afmonteres og affaldssorteres.
  • Alle dele opbevares forsvarligt og med henblik på størst mulig genanvendelse af bilen.

Derudover så genanvendes en række reservedele, som man ikke behøver at producere nye. Endvidere omsmeltes jern og andre metaller i bilen, så de kan genanvendes. Det kalder vi bæredygtig skrotning.

Se flere skønne butikker i kategorien Bil, MC, Cykling & Båd!

Måske også noget for dig ?

byhornsleth
byhornsleth

byHornsleth vil gerne byde dig rigtig hjertelig velkommen til en af de førende online shop, hvor du kan drømme dig hen i alt til boligen.

Læs mere
designhome
Designhome

Designhome forhandler luksus og kvalitetsmøbler. Vi er glade for at byde dig velkommen til vores unikke møbler og lamper

Læs mere
timberly
Timberly

Timberly sælger boliginteriør og møbler af træ. Der er fokus på bæredygtighed og hvert køb i shoppen planter et træ.

Læs mere
Freeposter
Freeposter

Freeposter har fået så mange rosende ord med på vejen, samt en masse ordrer – vi kunne ikke være mere glade! Så tusind tak til dig!

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp