Økologisk-Supermarked

Økologisk-Supermarked

Økologisk-Supermarked

Vores emballage er bæredygtigt!

Økologisk-Supermarked bruger kun miljøvenligt emballage, papkasserne er produceret af genbrugs materiale og er genanvendeligt efter brug og er af en fornyelig ressource, det vil sige, fældes der et træ for at få råstoffer til at producerer pap, plantes der et nyt. Vores bobleplast er også genbrugsmateriale. Derudover sætter vi en ære i at benytte det emballage vi selv modtager varerne i, så vi aldrig har spild/skrald.

Du finder Økologisk-Supermarked her

Økologisk-Supermarked

Vi har flyttet dit lokale (økologiske) supermarked hjem i din dagligstue, med et vareudvalg på over 12.000 økologiske varer. Vareudbuddet spænder over alle de varegrupper du kender; Fødevarer, personlig pleje, kosttilskud, make-up, rengørings artikler, slik, børneprodukter osv. Alt sammen i den bedste økologiske/bæredygtige kvalitet, men til priser der er presset helt i bund.

Alt pap og papir vi selv indkøber er FSC mærket.

FSC er en international non-profit mærkningsordning til træ og papir. FSC hverken producerer eller sælger varer. Du finder FSC-mærket på produkter af træ og papir, som du kan købe med god samvittighed. Det kan du, fordi der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordenlig sikkerhedsudstyr og løn.

Måske også noget for dig ?

Helsegrossisten
Helsegrossisten

Hos Helsegrossisten drejer det sig om dig, din familie og dine penge! Vi er en specialbutik med et bredt udvalg til discountpriser.

Læs mere
Grube Graphics
Grube Graphics

Grube Graphics er bæredygtige. Vi laver grafiske og lette smykker, der fanger øjnene med deres skarpe linjer, komposition og farvekombinationer.

Læs mere
Din6shop
Din6shop

Din6shop er en dansk online sexshop, med et kæmpe udvalg af de mest populære produkter og mærker på markedet, indenfor sexlegetøj.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp