Biopejs Shop

Biopejs Shop

Mød Biopejs Shop i hele Danmark! – Vi bringer biopejsen til dig!

I 2018 åbnede vi vores første biopejs showroom i Danmark, i Aalborg. Siden hen er Biopejs Shop flyttet lidt nord for Aalborg til Langholt. Et par år senere, i 2020, åbnede vi det næste pejsecenter i rækken i København og senest i 2022 i London. For at resten af Danmark også skal have mulighed for at opleve vores udvalg af pejse, turnerer vi også hele året rundt på landets forskellige boligmesser. Vi er eksperter i moderne og miljøvenlige pejse. Vi har solgt biopejse siden 2013, og har siden da udvidet sortimentet med bl.a. elpejse, gaspejse, bålfade og terrassevarmere, som vi sælger her på siden

Biopejs Shop

Biopejs Shop bringer biopejsen til dig!

Vi er en moderne digital virksomhed, så har du ikke mulighed for at komme ud i vores showrooms eller møde os på messer, så kan du booke en online fremvisning. Her fremviser vi gerne lige præcis den pejs, du har udset dig, laver demonstrationer af de forskellige miljøvenlige pejse og giver gode råd. Vi tilbyder ligeledes at sende ekstra digitalt grafisk materiale i form af ekstra nærbilleder eller videoer af specifikke pejse. Kontakt os meget gerne – vi er her for at hjælpe dig!

Husk at se de andre spændende butikker i kategorien: Bolig, Have & Interiør!

Måske også noget for dig ?

Dansktang
Dansktang

Dansktang bliver håndpakket i Nykøbing Sj., hvor vi har vores virksomhed. Her får vi dagligt frisk tang ind fra havet omkring Danmark.

Læs mere
pureorganic
pureorganic

PureOrganic er eneforhandler af Nui Organics i Danmark – vi forhandler udelukkende 100% økologisk babytøj og børnetøj.

Læs mere
Skaertoft
Skaertoft

På Skaertoft Mølle arbejder vi med gamle traditioner og derfor er alt mel økologisk og malet på langsomtgående stenkværne.

Læs mere
Gaia Garn
Gaia Garn

Gaia Garn er ganske simpel, vi ønsker at skabe garn du har lyst til at strikke med og give dig muligheden for at vælge garn ud fra en bæredygtig tankegang

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp