Biopejs Shop

Mød Biopejs Shop i hele Danmark! – Vi bringer biopejsen til dig!

I 2018 åbnede vi vores første biopejs showroom i Danmark, i Aalborg. Siden hen er Biopejs Shop flyttet lidt nord for Aalborg til Langholt. Et par år senere, i 2020, åbnede vi det næste pejsecenter i rækken i København og senest i 2022 i London. For at resten af Danmark også skal have mulighed for at opleve vores udvalg af pejse, turnerer vi også hele året rundt på landets forskellige boligmesser. Vi er eksperter i moderne og miljøvenlige pejse. Vi har solgt biopejse siden 2013, og har siden da udvidet sortimentet med bl.a. elpejse, gaspejse, bålfade og terrassevarmere, som vi sælger her på siden

Biopejs Shop

Biopejs Shop bringer biopejsen til dig!

Vi er en moderne digital virksomhed, så har du ikke mulighed for at komme ud i vores showrooms eller møde os på messer, så kan du booke en online fremvisning. Her fremviser vi gerne lige præcis den pejs, du har udset dig, laver demonstrationer af de forskellige miljøvenlige pejse og giver gode råd. Vi tilbyder ligeledes at sende ekstra digitalt grafisk materiale i form af ekstra nærbilleder eller videoer af specifikke pejse. Kontakt os meget gerne – vi er her for at hjælpe dig!

Husk at se de andre spændende butikker i kategorien: Bolig, Have & Interiør!