Biopejs Shop

Biopejs Shop

Mød Biopejs Shop i hele Danmark! – Vi bringer biopejsen til dig!

I 2018 åbnede vi vores første biopejs showroom i Danmark, i Aalborg. Siden hen er Biopejs Shop flyttet lidt nord for Aalborg til Langholt. Et par år senere, i 2020, åbnede vi det næste pejsecenter i rækken i København og senest i 2022 i London. For at resten af Danmark også skal have mulighed for at opleve vores udvalg af pejse, turnerer vi også hele året rundt på landets forskellige boligmesser. Vi er eksperter i moderne og miljøvenlige pejse. Vi har solgt biopejse siden 2013, og har siden da udvidet sortimentet med bl.a. elpejse, gaspejse, bålfade og terrassevarmere, som vi sælger her på siden

Biopejs Shop

Biopejs Shop bringer biopejsen til dig!

Vi er en moderne digital virksomhed, så har du ikke mulighed for at komme ud i vores showrooms eller møde os på messer, så kan du booke en online fremvisning. Her fremviser vi gerne lige præcis den pejs, du har udset dig, laver demonstrationer af de forskellige miljøvenlige pejse og giver gode råd. Vi tilbyder ligeledes at sende ekstra digitalt grafisk materiale i form af ekstra nærbilleder eller videoer af specifikke pejse. Kontakt os meget gerne – vi er her for at hjælpe dig!

Husk at se de andre spændende butikker i kategorien: Bolig, Have & Interiør!

Måske også noget for dig ?

Goodnights
Goodnights

Goodnights er en dansk virksomhed med en målrettet ambition om at forbedre din søvn! Søvn er en af de vigtigste faktorer for en sund livsstil.

Læs mere
Moonboon
Moonboon

Moonboon har, sammen med vores danske ingeniører, givet vores Vuggemotor en stor opdatering. Resultatet er Vuggemotor 2.0.

Læs mere
Bedste Skrot Pris
Bedste Skrot Pris

Bedste Skrot Pris – vi klarer det praktiske! Når du indhenter tilbud gennem Bedste Skrot Pris så er tilbuddet altid inklusiv alt det praktisk.

Læs mere
CONSJUS
Consjus

Bag CONSJUS står parret Hanne og Søren, med deres to små børn. Mere end 40 års erfaring fra den tekstil- og modebranchen.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp