Biopejs Shop

Biopejs Shop

Mød Biopejs Shop i hele Danmark! – Vi bringer biopejsen til dig!

I 2018 åbnede vi vores første biopejs showroom i Danmark, i Aalborg. Siden hen er Biopejs Shop flyttet lidt nord for Aalborg til Langholt. Et par år senere, i 2020, åbnede vi det næste pejsecenter i rækken i København og senest i 2022 i London. For at resten af Danmark også skal have mulighed for at opleve vores udvalg af pejse, turnerer vi også hele året rundt på landets forskellige boligmesser. Vi er eksperter i moderne og miljøvenlige pejse. Vi har solgt biopejse siden 2013, og har siden da udvidet sortimentet med bl.a. elpejse, gaspejse, bålfade og terrassevarmere, som vi sælger her på siden

Biopejs Shop

Biopejs Shop bringer biopejsen til dig!

Vi er en moderne digital virksomhed, så har du ikke mulighed for at komme ud i vores showrooms eller møde os på messer, så kan du booke en online fremvisning. Her fremviser vi gerne lige præcis den pejs, du har udset dig, laver demonstrationer af de forskellige miljøvenlige pejse og giver gode råd. Vi tilbyder ligeledes at sende ekstra digitalt grafisk materiale i form af ekstra nærbilleder eller videoer af specifikke pejse. Kontakt os meget gerne – vi er her for at hjælpe dig!

Husk at se de andre spændende butikker i kategorien: Bolig, Have & Interiør!

Måske også noget for dig ?

Stofgiganten
Stofgiganten

Hos Stofgiganten forsøger vi altid at have et bredt udvalg af skønne metervarestoffer, snitmønstre og sytilbehør.

Læs mere
Vandaya
VANDAYA

Hos VANDAYA skaber vi kvalitetssmykker der ikke øger presset på vores planet. Vi skaber smykker inspireret af naturen og havet.

Læs mere
Pedalatleten
Pedalatleten

Pedalatleten giver dig helt nye muligheder når du vælger en elcykel. Teknologien har udviklet sig sådan at elcyklen nu er rigtig effektiv.

Læs mere
SokkeSkuffen
SokkeSkuffen

SokkeSkuffen er glade for at kunne præsentere dig for bambus strømperne fra iZ sock, og kunne tilbyde dem til dig på abonnement.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp