Kreativgarn

Kreativgarn er startet med passion for farver

Kreativgarn fokuserer på uld, silke, hør eller bomuld. Som en ekstra bonus er en stor del af det garn jeg forhandler økologisk eller GOTS certificeret. Det betyder at der i fremstillingen tages hensyn til miljøet.

I min søgen efter håndfarvet garn faldt jeg over det fantastiske garn fra Manos del Uruguay. Garnet er fairtrade certificeret hvilket betyder at kvinderne der spinder og farver garnet sikres en fair indtjening som de og deres familier kan leve af.

Kreativgarn

Udover disse åbenlyse fordele så er garnet fantastisk at arbejde med. Det er utroligt blødt, og har et skønt farvespil.

Mit mål med Kreativgarn er at du kan købe lækkert garn til fornuftige priser. Og jeg er altid på jagt efter nye garntyper der skal prøves af.

Ud over selve garnet finder du også:

Fokus på økologisk og fairtrade hos kreativgarn

Økologi og fairtrade er for mig en mulighed for at skåne miljøet og sikre gode arbejdsvilkår for mennesker over hele verden. At det især er verdens fattige  kvinderne der hjælpes når man køber Manos del Uruguay (garn) og Bolga kurve fra Ghana synes jeg er fantastisk. Hvis ikke danske garn-elskende kvinder skulle hjælpe, hvem skulle så.

Samtidig er Manos del Uruguay garnet og de flettede Bolga kurve så lækre at man ikke kan lade være med at forelske sig.

Husk at se de andre spændende butikker i kategorien: Gør-det-selv og Hobby!