Helsegrossisten

Helsegrossisten

Om Helsegrossisten

Hos Helsegrossisten drejer det sig om dig, din familie og dine penge!

Vi er en specialbutik med et bredt udvalg til discountpriser. Da vi leverer til hele landet og da vi ikke betaler husleje i indkøbscentre eller på hovedstrøg kan vi tillade os at have flere kvadratmeter lager. Vi kan have flere sjældne varer og et bredere sortiment end de fysiske butikker har råd til.

Du finder butikken Helsegrossisten her!

Helsegrossisten

Tillid

Vores butik bygger på ærlighed, tillid og gensidig respekt. Vi tror på, at sundhed, velvære og naturlig skønhed er udgangspunktet for et godt liv. Vi tror også på, at tage ansvar for samfundet, miljøet og naturen vi lever i. Derfor har vi valgt bæredygtige leverandører med produkter der er ærlige i indhold og deklaration og som er effektive i deres funktion.

Rene produkter

Vi udvælger vores produkter med omhu og stort fokus på kvaliteten. Vi sørger for, at der primært bliver anvendt standardiserede urteekstrakter, økologiske eller biodynamiske indholdsstoffer og at produkterne så vidt muligt er uden uønskede tilsætningsstoffer. Også vores beauty produkter er valgt med fokus på naturlighed og økologi samtidig med, at de er effektive. Vi forsøger at undgå de syntetiske konserveringsmidler, mineralske olier, nanopartikler, syntetiske farvestoffer og polymerer, silicone, sulfater, og en lang liste af andre kemiske stoffer.

Nemt at handle

Vigtigheden af gode kunderelationer og service er alfa og omega. Det skal være nemt at finde rundt i vores webbutik og det skal være nemt at se prisen og hvor meget du sparer hos os. Vi sætter en ære i, at du kan finde netop den vare du ønsker til markedets laveste pris. Vi gør vores bedste for at varen du ønsker er på lager, at din ordre pakkes og leveres korrekt og hurtigt til dit valgte leveringssted. Og sidst men ikke mindst – er det vigtigt at du kan få kontakt med os hvis noget ikke er som det skal være.

Måske også noget for dig ?

Mshop
Mshop

Mshop, også med veganske produkter! Mshop er Nordens ledende forhandler af sexlegetøj med mere end 35 års erfaring.

Læs mere
Bedste Skrot Pris
Bedste Skrot Pris

Bedste Skrot Pris – vi klarer det praktiske! Når du indhenter tilbud gennem Bedste Skrot Pris så er tilbuddet altid inklusiv alt det praktisk.

Læs mere
GreyLime
GreyLime

Bag GreyLime står vi, en håndfuld entusiastiske tech-nørder, som lever og ånder for tech og innovative elektroniske gadgets.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp