pureorganic

pureorganic

PureOrganic

Forhandler af økologisk babytøj og børnetøj

Drømmer du om at kunne klæde dit barn eller børn i komfortabelt, økologisk børnetøj, der både er bæredygtigt og godt for miljøet?

Du finder PureOrganic her

PureOrganic er eneforhandler af Nui Organics i Danmark – vi forhandler udelukkende 100% økologisk babytøj og børnetøj. Du er desuden sikret at tøjet er GOTS-certificeret.Vi vil nemlig gerne give dig muligheden for at give dit barn det allerbedste.

PureOrganic

Vi har tøj til de seje drenge 2-10 år og sødt pigetøj 2-10 år. Ligeledes finder du skønt babytøj.

Den bløde økologiske merinould er noget helt for sig selv. Bluser, kjoler, bukser og ikke mindst strømper og strømpebukser. Du bliver afhængig, når du først har prøvet det.

Find fedt tøj med dyreprint og sejt naturprint. Eller en lækker heldragt, der føles blød og dejlig mod kroppen.

Vi forhandler alt slags tøj og forskelligt tilbehør til både babyer og børn. Du kan derfor være sikker på at finde det helt rette til din lille prins eller prinsesse.

Vi vejleder gerne

Du er velkommen til at klikke rundt på vores hjemmeside samt udforske vores shop i jagten på økologisk babytøj og børnetøj. Vi leverer til hele Danmark.

Skulle der opstå spørgsmål undervejs, eller har du behov for vejledning, er du velkommen til at kontakte os. Du er naturligvis også velkommen til at kigge forbi vores butik i Lyngby og mærke de lækre materialer.

Vi ser frem til at servicere dig.

Måske også noget for dig ?

The-basics
The-basics

The-Basics undertøj er noget, alle har brug for. Hvorfor så ikke gå i de mest behaglige underbukser og strømper, du overhovedet kan?

Læs mere
Dansk Tang
Dansk Tang

Tangprodukterne fra Dansk Tang bliver håndpakket i Nykøbing Sj., hvor vi har vores virksomhed. Vi får dagligt frisk tang ind fra havet.

Læs mere
Gaia Garn
Gaia Garn

Gaia Garn er ganske simpel, vi ønsker at skabe garn du har lyst til at strikke med og give dig muligheden for at vælge garn ud fra en bæredygtig tankegang

Læs mere
Dansktang
Dansktang

Dansktang bliver håndpakket i Nykøbing Sj., hvor vi har vores virksomhed. Her får vi dagligt frisk tang ind fra havet omkring Danmark.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp