Simpelt

Simpelt

Velkommen til Simpelt

Simpelt blev etableret tidligt i 2019, og vores webshop så dagens lys i juli samme år.

Grundlaget for Simpelt opstod fra grundlæggeren Emmas personlige ønske om at træffe mere bevidste forbrugsvalg og reducere plastikforbruget i hverdagen.

Du finder Simpelt her

Simpelt

Shop simpelt

Deres produkter er skabt med et ønske om ikke at gå på kompromis med kvalitet og brugervenlighed. Samtidig med et fokus på at mindske forbruget af unødig plastik og unødige ingredienser i plejeprodukter. Dansk hårpleje udviklet med simple ingredienser, og et ønske om at nedbringe unødig plastikemballage.

Alle Simpelt shampoo- og balsambarer er produceret i Danmark – i Jylland.

Ikke bare emballage

Udvalget af produkter er skabt med en målsætning om at bryde med det almindelige.

I en verden, hvor shampoo i årevis har været synonymt med plastikflasker fyldt med flydende indhold. Ønsker de at udfordre denne norm ved at trække inspiration fra en tid, hvor plastik ikke var dominerende.

Bevarelse af produktets tilstand: Vi ønsker at beskytte vores barer mod påvirkninger udefra, såsom stød, luft og lugt. Det er også vigtigt at undgå berøring, både i butikker og under pakning af online bestillinger.

Vores shampoobarers unikke karakteristika skal bevares. Uden emballage risikerer de at miste farve og duft. Derudover kan en duftfri bar med allergicertificering, ikke garanteres at forblive upåvirket, hvis den er i kontakt med en duftende bar.

Allergy Certified

Simpelt shampoobar 01 og balsambar 01 er Allergy Certified, som de første barer nogensinde.

Allergy Certified er en certificeringsordning, der giver forbrugerne mulighed for nemt at kunne identificere produkter, der er blevet testet og certificeret for deres allergivenlige egenskaber

Allergy Certfied er et internationalt allergimærke. Det er blevet grundlagt, fordi der var behov for netop det; et internationalt mærke, som forbrugere over hele verden kan kigge efter, når de vil forebygge at få hudallergi

Allergy Certified arbejder med sundhed, og tjekker ikke kun for allergener, men alle urenheder, kræftfremkaldende stoffer og hormonforstyrrende kemikalier.

Når du ser et produkt med Allergy Certified-mærket, betyder det, at en toksikolog har gennemgået og vurderet alle stoffer i produktet for at sikre, at der er mindst mulig risiko for allergi.

Kontaktallergi er koncentrationsafhængig, så stoffets koncentration, eksponering og også stoffets renhedsgrad er altid vigtige parametre i forhold til den risikovurdering, de foretager.

Måske også noget for dig ?

GreyLime
GreyLime

Bag GreyLime står vi, en håndfuld entusiastiske tech-nørder, som lever og ånder for tech og innovative elektroniske gadgets.

Læs mere
CBL-Fitness
CBL-Fitness

CBL-FITNESS finder inspiration til vores leggings ved at følge med i, hvad vores kunder ønsker på Instagram og TikTok.

Læs mere
AUIMAUI
AUIMAUI

Velkommen til AUIMAUI – din go-to webshop for bæredygtigt og sjovt tilbehør til børn og børnefamilier!

Læs mere
gardinshoppen
Gardinshoppen

I Gardinshoppen kan du som noget nyt nu købe vores totalgaranti sammen med dine produkter. Vi skræddersyr alle produkter efter dine mål.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp