ZAO

ZAO

Om ZAO Healthy Head

Hos ZAO Healthy Head finder du miljøvenlig og allergivenlig kvalitetskosmetik uden hormonforstyrrende stoffer og anden risikabel kemi. Mange af vores produkter har officielle mærkninger såsom Svanemærket og AllergyCertified. Men uanset om du køber et produkt med eller uden en officiel mærkningsordning, kan du være sikker på, at alle varene lever op til vores minimumskrav, der foreskriver, at produkterne ikke må have stoffer, der er allergifremkaldende, hormonforstyrrende eller miljøbelastende. Dette sikrer vi ved, at få produkterne testet i Kemiluppen, der drives af Forbrugerådet Tænk.

Du finder ZAO her….

ZAO

De fleste mennesker kommer i kontakt med masser af kosmetikprodukter i den daglige rutine. Det kan være shampoo, conditioner, cremer, hårstylingsprodukter og makeup.

Mange af disse produkter kan indeholde små mængder af hormonforstyrrende, allergifremkaldende og miljøbelastende stoffer. De er ufarlige hver for sig, men kan tilsammen indgå i en cocktaileffekt, som kan give en række uønskede effekter både for mennesker og miljø. Hvis man gerne vil undgå den risikable kemi, findes der forskellige mærkningsordninger, som man kan gå efter. Men det kan være svært at finde rundt i, hvad de hver især står for. Og der kan være brands, der ikke benytter sig af mærkningsordninger, men stadig lever op til en række høje krav i forhold til uønsket kemi.

Netop dette har skabt idégrundlaget for Healthy Head – at skabe en webshop, der er med til at gøre det nemt at tage stilling til den kosmetik, som man benytter sig af i dagligdagen. Hos Healthy Head finder du derfor kun kosmetikprodukter, der lever op til følgende minimumskrav:

 

  • Ingen hormonforstyrrende stoffer
  • Ingen allergifremkalende stoffer
  • Ingen miljøbelastende stoffer

Det gør det let at handle kosmetikprodukter for dig, som en miljø- og sundhedsbevidst forbruger. Derudover sælger vi kun produkter, der ikke går på kompromis med kvaliteten.

Måske også noget for dig ?

Green Heroes
Green Heroes

Hos Green Heroes tilbyder vi brugte renoverede Mac computere, som alle har gennemgået vores omfattende renoveringsprogram.

Læs mere
mostersskur
Mostersskur

Mostersskur er opstået ud af en gammel drøm og min svaghed for gamle ting, hygge, sjæl og varme til boligen. Jeg elsker boligindretning.

Læs mere
Stofgiganten
Stofgiganten

Hos Stofgiganten forsøger vi altid at have et bredt udvalg af skønne metervarestoffer, snitmønstre og sytilbehør.

Læs mere
Animigo
Animigo

Her hos Animigo ved vi, at du som kæledyrsejer vil give dit firbenede familiemedlem det bedste af det bedste.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp