Designhome

designhome

Designhome forhandler luksus og kvalitetsmøbler

Vi er glade for at byde dig velkommen til vores unikke møbler og lamper. Vi sælger kun møbler og lamper af bedste kvalitet og har nøje udvalgt vores produkter som vil gøre dit hjem og boligindretning unik. Hos Designhome finder du anderledes og unikke møbler – som du typisk ikke kan finde andre steder.

Vores oxiderede kobberlamper er populære, anderledes og helt unikke.

designhome

Ud over vores unikke udvalg af lamper, pendellamper, loftslamper, væglamper og gulvlamper sælger vi også møbler. Det kan være stole, sofaborde, hylder, krukker og andet interiør. Igen er det vigtigt for os, at vi finder unikke og anderledes produkter til dit hjem og din indretning. Designhome forhandler flere lækre produkter fra designere som Gantlights, Fuhrhome, Laurameroni, TingoLiving, Graypants, Panzeri, PekaIdeen, KokoonDesign, SACKit m.fl.

Betonlamper og kobberlamper

Vi har meget foks på betonlamper. De er rå og unikke og betonen er et smukt produkt, der på en gang kan være råt men også blødt at se på. Møbler og lamper af beton er blevet mere populært indenfor møbeldesigns de sidste par år. Vi finder hele tiden de lækreste produkter af beton. Det kan være betonlamper, betonborde, betonhylder eller betonborde.

Ligeledes har vi stor fokus på kobberlamper. Vi er vilde med lamper lavet af kobber. Kobber et et unikt produkt, der kan give en smuk glød og derfor er et godt produkt til lamper. Vi får produceret egne unikke kobberlamper, oxiderede kobberlamper, bruneret kobberlamper og sorte kobberlamper. Derudover forhandler vi også lamper af kobber fra vores andre producenter.

Vi sælger mange lamper af den meget populære oxiderede kobberlampe. Endvidere salg af unikke lamper og møbler i bedste kvalitet. Ekstrem seriøs webshops med bedste kundeservice til vores kunder. Godkendt af E-mærket og flotte anmeldelser på Trustpilot.

Husk at se de andre spændende butikker i kategorien: Bolig, Have & Interiør!

Måske også noget for dig ?

The-basics
The-basics

The-Basics undertøj er noget, alle har brug for. Hvorfor så ikke gå i de mest behaglige underbukser og strømper, du overhovedet kan?

Læs mere
Vandaya
VANDAYA

Hos VANDAYA skaber vi kvalitetssmykker der ikke øger presset på vores planet. Vi skaber smykker inspireret af naturen og havet.

Læs mere
Klub Venus
Klub Venus

Klub Venus er et dansk, kvindeejet pleasure studio. Vores pleasure objekter designes og udvikles i samarbejde med vores engagerede community.

Læs mere
Youryogashop
Youryogashop

 YourYogaShop har et bredt udvalg af smart, behageligt tøj & udstyr i flotte farver. Naturlige & miljøvenlige materialer behøver ikke være kedelige.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp