Designhome

Designhome forhandler luksus og kvalitetsmøbler

Vi er glade for at byde dig velkommen til vores unikke møbler og lamper. Vi sælger kun møbler og lamper af bedste kvalitet og har nøje udvalgt vores produkter som vil gøre dit hjem og boligindretning unik. Hos Designhome finder du anderledes og unikke møbler – som du typisk ikke kan finde andre steder.

Vores oxiderede kobberlamper er populære, anderledes og helt unikke.

designhome

Ud over vores unikke udvalg af lamper, pendellamper, loftslamper, væglamper og gulvlamper sælger vi også møbler. Det kan være stole, sofaborde, hylder, krukker og andet interiør. Igen er det vigtigt for os, at vi finder unikke og anderledes produkter til dit hjem og din indretning. Designhome forhandler flere lækre produkter fra designere som Gantlights, Fuhrhome, Laurameroni, TingoLiving, Graypants, Panzeri, PekaIdeen, KokoonDesign, SACKit m.fl.

Betonlamper og kobberlamper

Vi har meget foks på betonlamper. De er rå og unikke og betonen er et smukt produkt, der på en gang kan være råt men også blødt at se på. Møbler og lamper af beton er blevet mere populært indenfor møbeldesigns de sidste par år. Vi finder hele tiden de lækreste produkter af beton. Det kan være betonlamper, betonborde, betonhylder eller betonborde.

Ligeledes har vi stor fokus på kobberlamper. Vi er vilde med lamper lavet af kobber. Kobber et et unikt produkt, der kan give en smuk glød og derfor er et godt produkt til lamper. Vi får produceret egne unikke kobberlamper, oxiderede kobberlamper, bruneret kobberlamper og sorte kobberlamper. Derudover forhandler vi også lamper af kobber fra vores andre producenter.

Vi sælger mange lamper af den meget populære oxiderede kobberlampe. Endvidere salg af unikke lamper og møbler i bedste kvalitet. Ekstrem seriøs webshops med bedste kundeservice til vores kunder. Godkendt af E-mærket og flotte anmeldelser på Trustpilot.

Husk at se de andre spændende butikker i kategorien: Bolig, Have & Interiør!