Animigo

Animigo

Om Animigo

Her hos Animigo ved vi, at du som kæledyrsejer vil give dit firbenede familiemedlem det bedste af det bedste, og derfor er vores kosttilskud lavet af nøje udvalgte naturlige ingredienser af højeste kvalitet. Derfor finder du hos Animigo et bredt udvalg af dyreartikler samt kosttilskud, der kan hjælpe din hund eller kat med alt fra separationsangst, ledsmerter til nedsat immunforsvar.

Du finder butikken Animigo her

Animigo

Vores kæledyr er så meget mere end bare dyr. De er en del af familien, og her hos animigo fortår vi den vigtige rolle vores elskede kæledyr spiller i vores liv. For at hjælpe dig med at holde dine yndlings venner sunde og glade tilbyder vi et komplet udvalg af produkter, kendt for deres naturlig godhed, sammen med nyttige råd. Med fokus på kvalitets naturlige ingredienser og avancerede formuleringer, er hvert produkt specielt skræddersyet til dit kæledyrs behov, og eftersom hvert kæledyr er anderledes, har vi en et bredt udvalg af produkter at vælge imellem.

På alle vores produktsider kan du finde dette mærkat, da ingen af vores produkter er testet på dyr, da vi gør alt for at beskytte vores fire- og tobenede venner.

Alle vores produkter og kosttilskud er GM-certificeret, og holder derfor en høj kvalitet godkendt til salg i EU og Danmark.

Produkter med glutenfri-mærkatet kan du give dit kæledyr, som er allergisk over for gluten.

Måske også noget for dig ?

Julie Sandlau
Julie Sandlau

Julie Sandlau Vietnam sætter en stor ære i at følge de pågældende love omkring medarbejdere, miljø, sundhed og sikkerhed.

Læs mere
Økohaven
Økohaven

Økohaven blev stiftet af Henning og Uffe med målet om at udbrede økologisk grøntsagsdyrkning.

Læs mere
Petitflora
Petitflora

Petitflora er unikt og 100% dansk. Her finder du økologisk børnetøj som jeg designer & syr. Det meste af tøjet syr jeg først efter du har bestilt det.

Læs mere
SMRS
SMRS

SMRS, også med veganske produkter. Handler du i ro og mag på nettet, har vi et større udvalg på vores online sexshop.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp