Love of Green

Love of Green

Unik håndplukket mode – med et bæredygtigt twist

Velkommen til Love of Green, hvor du kan shoppe økologisk tøj med god samvittighed. Udover økologisk tøj har vi også et stort udvalg af unikt, håndlavet, ikke-masseproduceret tøj fra mindre producenter der arbejder med fokus på fair trade og gode arbejdsforhold. Hos os finder du derfor et unikt sortiment – som du sjældent kan finde andre steder. Kort sagt; vi har alt til dig der elsker at skille dig ud fra mængden.

Vi har et bredt udvalg af haremsbukser og kimono kjoler til hverdag og fest, og fælles for alt tøjet er, at det er høj kvalitet. Vores mål er nemlig at tilbyde dig smart lækkert tøj i flotte designs og lækre fairtrade accessories, som er produceret med omtanke for mennesker og miljø uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Love of Green

Hvorfor bør du købe økologisk tøj hos love of green?

Få en hverdag uden ubehagelige kemikalier og pesticiderester, som er bedre for både dig og miljøet. Tøjet er fremstillet af miljøvenlige tekstiler såsom økologisk bomuld, hamp og bambus.

Vores egen miljøvenlige kollektion:

Vidste du, at vi har vores egen linje af af upcyclet saritøj? Det er fremstillet af genbrugte sarier fra Indien. Ved at genbruge tekstiler sparer man mest muligt på jordens ressourcer, og genbrug er den mest bæredygtige gren indenfor modeverdenen.

Økologi og bæredygtighed bør være et naturligt valg i hverdagen og ikke en luksus. Du finder derfor varer til priser, hvor alle kan være med, selvom de er produceret med omtanke og respekt for både mennesker og miljø. Rigtig god shopping!

Se flere skønne butikker i kategorien Tøj & Accessories!

Måske også noget for dig ?

ALERIN
ALERIN

Bæredygtighed er en kerneværdi for ALERIN børnetøj, både i form af miljømæssig og social bæredygtighed.

Læs mere
Abelstedt
Abelstedt

Velkommen til Abelstedt. På vores online shop, hvor du finder et bredt udvalg af smukke og smykker til fantastiske priser og kvalitet.

Læs mere
Serendipity
Serendipity

Serendipity Organics is soft and natural Danish design, made of pure organic cotton and natural wool for extra comfort and easy wear.

Læs mere
Vandaya
VANDAYA

Hos VANDAYA skaber vi kvalitetssmykker der ikke øger presset på vores planet. Vi skaber smykker inspireret af naturen og havet.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp