Suztain

Suztain

Suztains værdier

1. Suztain går op i miljøet. Vi har et dybtfølt ønske om at præsentere vor kunder for et bredt udvalg af produkter som begrænser spild og affald. På den måde kan vi være med til at skåne kloden og dens beboere for overflødig plastik og kemikalier.
2. Vi går op i menneskelig velfærd og sikrer i størst mulige omfang at vore produkter er produceret socialt – og etisk ansvarligt
3. Vi går op i og værdsætter kundetilfredshed, og tager stor stolthed i at stå inden for høj kvalitet og bæredygtighed i alle aspekter af produkter og emballager.
4. Vi går op i dyrevelfærd, som en del deraf undlader vi at benytte ingredienser eller støtte producenter, der er kendt som værende skadelige eller forstyrrende for dyrehabitater.

Du finder Suzstain butikken her!

Suztain

Hvem er Suztain?

Suztain blev grundlagt i 2016. I dag er vi et kraftigt ekspanderende brand indenfor bæredygtige produkter samtidig med at vi driver webshop i Danmark.

Vore produkter fås i over 500 butikker i Danmark, samt i over 3000 butikker i udlandet.

Vi handler med mennesker over hele verden, som deler vores vision om at gøre en grøn og menneskelig forskel – i dag og i morgen.

Vi tilbyder vore kunder et prisstærkt udvalg af bæredygtige kvalitetsvarer, hvor der tages hensyn til både miljøet og det sociale ansvar. Vi fokuserer på at undgå unødvendig brug af plastik og syntetiske ingredienser, til gavn for både miljø og menneskelig trivsel.

Vi ser altid meget på produktionen af vores varer således at du som forbruger ikke uvidende – eller urimeligt udsættes for uønskværdige tilsætningsstoffer i varerne.

Det betyder også, at der er mange varer vi ikke tager i sortiment selvom en lav pris er fristende. Desværre dækker den lave pris kun alt for ofte over miljøproblemer og urimelige menneskelige vilkår.

Vi udvider konstant med produkter, der i forhold til gængse varer kan gøre en positiv forskel for miljøet – enten gennem måden de er produceret på, måden vi bruger dem på eller det vi bruger dem til.

I Suztain er vi ikke purister, men forsøger hele tiden at gå et grønt spadestik dybere, og forholder os til både miljørigtig og socialt ansvarlig produktion. Det er en del af den tryghed du får når du køber Suztain. Vores producenter kontrolleres løbende for at de overholder krav til anstændige arbejdsforhold

På vores lager genbruger 95%+ af alle papkasser vi får fra vore leverandører, ligesom vi var pionerer indenfor at pakke effektivt og i miljøvenlige materialer.

Vi har kontorer i landlige omgivelser i det smukke Odsherred, men for at spare på udledning af diesel ligger lageret tæt ved en hovedfærdselsåre i Jyderup. Desværre kan vi ikke tage imod besøg på vores forretningsadresser.

Tilbage til kategorien Bolig, Have & Interiør!

Måske også noget for dig ?

Elou
Elou

Elou er et bæredygtigt livsstilsbrand. Vores mission er at ændre og gentænke den måde vi anvender hverdagsprodukter på.

Læs mere
Økohaven
Økohaven

Økohaven blev stiftet af Henning og Uffe med målet om at udbrede økologisk grøntsagsdyrkning.

Læs mere
CBL-Fitness
CBL-Fitness

CBL-FITNESS finder inspiration til vores leggings ved at følge med i, hvad vores kunder ønsker på Instagram og TikTok.

Læs mere
BabyRiget
BabyRiget

Velkommen til BabyRigets økologiske univers. Vi håber, at du synes godt om alle de lækre produkter af økologisk tøj og tilbehør.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp