Kabeltromlen

Kabeltromlen

KABELTROMLEN | HVEM ER VI?

Kabeltromlen er en Dansk møbelproducent. Hos os bygger vi møbler af traller, kabeltromler og genbrugstræ. En kabeltromle bliver omdannet fra et restprodukt fra byggeindustrien til rustikke sofa- og spiseborde. Traller bliver til et bredt udvalg af trallemøbler og trallebænke. Vi arbejder både med nye og brugte traller. Vi har også mange andre typer genbrugstræ som vi laver til hylder, bænke, plankeborde og mange andre rustikke og unikke møbler – alt sammen i genbrugstræ.

Du finder Kabeltromlen her….

Kabeltromlen er startet på idéen om genbrug og upcycling af kabeltromler, traller og genbrugstræ generelt. Vores trallemøbler, trallebænke og kabeltromleborder er helt unikke og håndproducerede. Vi har vores lille værksted og inspirerende show-room lige uden for Aarhus.

KABELTROMLEN

Når du bestiller et af vores håndlavede møbler af genbrugstræ så producere vores dygtige håndværkere dit møbel til dig. Det vil sige at dit spisebord, trallebænk eller andet er produceret specifikt til dig og du får derfor også et helt unikt produkt hver gang du handler hos os. Vi går op i det personlige og unikke i måden vi producere møbler på og lægger stor vægt på historien og charmen som brugt træ bringer med sig ind i hjemmet.

Måske også noget for dig ?

MAMA garn & uld
MAMA garn & uld

Med MAMA garn & uld ønsker vi at inspirere de danske strikkere til at være mere bevidste i deres garnvalg ved at tilbyde et lokalt garnalternativ.

Læs mere
Bollerup Jensen
Bollerup Jensen

Et af vores kerneprodukter her hos Bollerup Jensen, er vores sæber, som både anvendes af private og professionelle til rengøring.

Læs mere
Petitflora
Petitflora

Petitflora er unikt og 100% dansk. Her finder du økologisk børnetøj som jeg designer & syr. Det meste af tøjet syr jeg først efter du har bestilt det.

Læs mere
Skaertoft
Skaertoft

På Skaertoft Mølle arbejder vi med gamle traditioner og derfor er alt mel økologisk og malet på langsomtgående stenkværne.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp