Kabeltromlen

Kabeltromlen

KABELTROMLEN | HVEM ER VI?

Kabeltromlen er en Dansk møbelproducent. Hos os bygger vi møbler af traller, kabeltromler og genbrugstræ. En kabeltromle bliver omdannet fra et restprodukt fra byggeindustrien til rustikke sofa- og spiseborde. Traller bliver til et bredt udvalg af trallemøbler og trallebænke. Vi arbejder både med nye og brugte traller. Vi har også mange andre typer genbrugstræ som vi laver til hylder, bænke, plankeborde og mange andre rustikke og unikke møbler – alt sammen i genbrugstræ.

Du finder Kabeltromlen her….

Kabeltromlen er startet på idéen om genbrug og upcycling af kabeltromler, traller og genbrugstræ generelt. Vores trallemøbler, trallebænke og kabeltromleborder er helt unikke og håndproducerede. Vi har vores lille værksted og inspirerende show-room lige uden for Aarhus.

KABELTROMLEN

Når du bestiller et af vores håndlavede møbler af genbrugstræ så producere vores dygtige håndværkere dit møbel til dig. Det vil sige at dit spisebord, trallebænk eller andet er produceret specifikt til dig og du får derfor også et helt unikt produkt hver gang du handler hos os. Vi går op i det personlige og unikke i måden vi producere møbler på og lægger stor vægt på historien og charmen som brugt træ bringer med sig ind i hjemmet.

Måske også noget for dig ?

NOWAYBACK
NOWAYBACK

NOWAYBACK kan ikke ændre verden alene, men vi kan tage små skridt i den rigtige retning for at sikre, at vi minimerer vores CO2-aftryk.

Læs mere
Stofgiganten
Stofgiganten

Hos Stofgiganten forsøger vi altid at have et bredt udvalg af skønne metervarestoffer, snitmønstre og sytilbehør.

Læs mere
Helsehelse
Helsehelse

HelseHelse har et af Danmarks største vareudvalg inden for økologiske fødevarer, kosttilskud og skønhedsprodukter.

Læs mere
Dansk Tang
Dansk Tang

Tangprodukterne fra Dansk Tang bliver håndpakket i Nykøbing Sj., hvor vi har vores virksomhed. Vi får dagligt frisk tang ind fra havet.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp