The-basics

The-basics

The-Basics undertøj og strømper til mænd

Stort udvalg af bambus strømper og undertøj.

Du finder butikken The-basics her!

Undertøj er en basic del af din hverdagspåklædning

The-Basics undertøj er noget, alle har brug for. Hvorfor så ikke gå i de mest behaglige underbukser og strømper, du overhovedet kan? Hos The-Basics er vi bevidste om, at komfort og kvalitet kommer først, når det gælder undertøj. Derfor har vi nøje udvalgt Umbrella Brand, der skaber undertøj, t-shirts og strømper af høj kvalitet til alle anledninger.

The-basics

Undertøj er en basic del af din hverdagspåklædning

The-Basics undertøj er noget, alle har brug for. Hvorfor så ikke gå i de mest behaglige underbukser og strømper, du overhovedet kan? Vi er bevidste om, at komfort og kvalitet kommer først, når det gælder undertøj. Derfor har vi nøje udvalgt Umbrella Brand, der skaber undertøj, t-shirts og strømper af høj kvalitet til alle anledninger.

Produceret med omtanke

Vi samarbejder kun med producenter, der deler samme tanker om bæredygtighed og kvalitet, som os selv. Bliver produkterne skabt i høj kvalitet, holder de længere – og du behøver derfor ikke have et overforbrug af undertøj. Det gavner miljøet og samvittigheden. Vi har stor erfaring inden for tekstilområdet, og vi ved hvilke materialer og produktionsmetoder, der virker og holder.

Basics: T-shirts, undertøj og strømper

Blandt vores produkter finder du et simpelt men komplet udvalg af T-shirts, undertøj og strømper, der udgør vores Basics-kollektion. The-Basics er for dig, der er prisbevidst og som sætter funktionalitet, kvalitet og bæredygtighed over brand.

Vores vision om holdbarhed

Vi producerer  undertøj til mænd af kvalitet. Vi er en dansk virksomhed med hovedkontor i Kolding. Bag virksomheden står et hold ildsjæle med lang forhistorie og stor erfaring i tekstilbranchen i Danmark.

Virksomhedens mission er at producere undertøj, strømper og t-shirts i god kvalitet til overkommelige priser for at belaste miljøet mindst muligt. Vi forsøger at være bæredygtige i alle vore valg, og vi er bevidste om, at forbrug af tøj har en belastning på miljøet. Vi tror på, at den mest miljørigtige tilgang til tøjforbruget er at lave tøjet så godt som muligt til prisen, sådan at vores kunder kan bruge dem længe.

Måske også noget for dig ?

AUIMAUI
AUIMAUI

Velkommen til AUIMAUI – din go-to webshop for bæredygtigt og sjovt tilbehør til børn og børnefamilier!

Læs mere
Creativ
Creativ

Når du handler med Creativ, handler du med en virksomhed, som har 30 års erfaring med køb og salg af brugte kontormøbler.

Læs mere
eCykelhjelm

Hos eCykelhjelm har vi et stort udvalg af cykelhjelme til kvinder, mænd, børn og babyer. Alle vores cykelhjelme er CE-godkendte.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp