Havehandel

Havehandel

 Velkommen til Havehandel

Når du handler på Havehandel.dk, så handler du med mennesker der har mange års erfaring inden for produktkategorierne, som du kan finde her på siden. Vi kan levere næsten alt hvad man skal bruge til både små og store haveprojekter. Her kan du nemt bestille alle de uhandy materialer som f.eks. jord, sand og granitskærver. Vi vægter høj at kunne levere hurtigt, mens du samtidigt får en god behandling. 

Havehandel

 

Det største udvalg af bigbags

Havehandel er blandt de største leverandører på markedet inden for levering af materialer i bigbags. Det afspejler sig i et bredt sortiment, de billigste priser og lyn-hurtig levering. Vi er stolte over at flere tusinde danskere hvert forår vælger at købe højbedsmuld til køkkenhaven på Havehandel. Ligeledes har vi specialiseret os i græsfrø, køb af rullegræs og plænedressing i bigbags til græsplænen, så vi i fællesskab kan få grønnere, tættere og mere slidstærke græsplæner i Danmark.

Husk at se de andre spændende butikker i kategorien: Bolig, Have & Interiør!

Måske også noget for dig ?

Bambuni
Bambuni

Bambuni er bambus tøj i høj kvalitet. Både til mænd og kvinder. Bambus gør at du får lugtfri og friske fødder for eksempel.

Læs mere
CRU$H Vintage
CRU$H Vintage

CRU$H Vintage handler ikke kun om at sælge vintage varer. Vores team er også engagerede i at fremme bæredygtighed og miljøvenlig mode.

Læs mere
Klub Venus
Klub Venus

Klub Venus er et dansk, kvindeejet pleasure studio. Vores pleasure objekter designes og udvikles i samarbejde med vores engagerede community.

Læs mere
Kondomaten
Kondomaten

Kondomaten | Kondomer på nettet. Leder du efter et stort udvalg af kondomer til gode priser? Så finder du dem her hos os.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp