Gardinshoppen

gardinshoppen

Totalgaranti i Gardinshoppen

Nu kan du som noget nyt nu købe vores totalgaranti sammen med dine produkter.

Vi skræddersyr alle produkter efter dine mål. Men hvis du skulle være så uheldig at måle forkert op, så skal du blot kontakte vores kundeservice. De vil hjælpe dig og du vil få tilsendt nye produkter uden beregning.

gardinshoppen

Hvis du mod forventning ikke skulle være tilfreds med vores leverede produkter, så gør vi alt for at finde en tilfredsstillende løsning. Vi går endda så langt som til at give pengene tilbage. Det gør vi fordi vi ved at vores produkt er af højeste kvalitet og fordi det betyder alt for os at du er tilfreds med dine nye gardiner.

Gardiner af den bedste kvalitet

På gardinshoppen kan du udelukkende købe produkter af høj kvalitet, der holder i mange år. De bliver gennemtestet af både designer og af vores mange kunder. Derfor garantere vi, at de produkter du køber på gardinshoppen er af den bedste kvalitet. Vi går ind for et design, der er stilrent og enkelt, og hvor betjeningen kører let og lydløst.

Husk at se de andre spændende butikker i kategorien: Bolig, Have & Interiør!

Måske også noget for dig ?

Dansk Tang
Dansk Tang

Tangprodukterne fra Dansk Tang bliver håndpakket i Nykøbing Sj., hvor vi har vores virksomhed. Vi får dagligt frisk tang ind fra havet.

Læs mere
Jewels of Taste
Jewels of Taste

Jewels of Taste har især fokus på det bedste, som middelhavslandene har at tilbyde, som f.eks. sjældne græske trøfler og trøffelprodukter.

Læs mere
Cykelpartner
Cykelpartner

Cykelpartner har cykeltilbehør og udstyr og har en bred vifte af reservedele til din cykel. Stort udvalg inden for Sport og Outdoor.

Læs mere
BabyRiget
BabyRiget

Velkommen til BabyRigets økologiske univers. Vi håber, at du synes godt om alle de lækre produkter af økologisk tøj og tilbehør.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp