Gardinshoppen

Totalgaranti i Gardinshoppen

Nu kan du som noget nyt nu købe vores totalgaranti sammen med dine produkter.

Vi skræddersyr alle produkter efter dine mål. Men hvis du skulle være så uheldig at måle forkert op, så skal du blot kontakte vores kundeservice. De vil hjælpe dig og du vil få tilsendt nye produkter uden beregning.

gardinshoppen

Hvis du mod forventning ikke skulle være tilfreds med vores leverede produkter, så gør vi alt for at finde en tilfredsstillende løsning. Vi går endda så langt som til at give pengene tilbage. Det gør vi fordi vi ved at vores produkt er af højeste kvalitet og fordi det betyder alt for os at du er tilfreds med dine nye gardiner.

Gardiner af den bedste kvalitet

På gardinshoppen kan du udelukkende købe produkter af høj kvalitet, der holder i mange år. De bliver gennemtestet af både designer og af vores mange kunder. Derfor garantere vi, at de produkter du køber på gardinshoppen er af den bedste kvalitet. Vi går ind for et design, der er stilrent og enkelt, og hvor betjeningen kører let og lydløst.

Husk at se de andre spændende butikker i kategorien: Bolig, Have & Interiør!