Cykelexperten

Cykelexperten

Hvorfor købe ny cykel hos Cykelexperten

Cykelexperten har et kæææmpe udvalg af cykler – både i vores webshop og i vores fysiske butik, MEGASTORE i Vanløse.

Er du i tvivl, så står vores yderst kompetente personale altid til rådighed – både på nettet, telefon og i butikken – stort set alle vores sælgere er uddannet cykelmekanikere og cykler selv en del i deres fritid. Så der vil ikke være et cykelrelateret spørgsmål, som de ikke kan svare på. Det er ikke for sjovt, at vi kalder os selv for Cykelexperten!

Cykelexperten

Derfor har vi så billige cykler

Vi køber rigtig store partier ind af cykler, hvilket betyder at vores priser er presset helt i bund. Det er til gavn for dig som kunde og din pengepung! Vi har et udvalg på 2500-3000 cykler, så du vil altid kunne finde en cykel der passer til lige præcis dine behov.

Hos os er du altid i trygge hænder

Som en ekstra tryghed, så tilbyder vi gratis service eftersyn indenfor to måneder efter cykelkøb. Derudover har vi seks års garanti på nye cykler med servicehæftet i orden – dette kan vi gøre fordi vi sælger cykler af god kvalitet, og vi gerne vil gøre noget ekstra for vores kunder! 6 års garanti kræver overholdt servicehæfte, hvilket du kan læse meget mere om her – 6 års garanti på cykler

Til dig der handler på nettet, så kan du være helt tryg ved at købe cykler på vores webshop. Derudover bliver cyklerne leveret 100% samlet og køreklar, så det eneste du skal gøre er, at åbne for den forsvarligt indpakkede kasse, som cyklen bliver leveret i. Det er selvfølgelig også muligt at afhente den bestilte cykel i vores MEGASTORE på Slotherrensvej 103 i Vanløse. Læs mere om vores levering her – Levering af cykler.

Rentefri finansiering af cykler

Hos os kan du købe en cykel med nul kroner på lommen – vi tilbyder nemlig, i samarbejde med Santander & Anyday – rentefrit lån!

Dette kan du læse meget mere om her – Rentefrit finansiering af cykler

Vores overordnede mål: Cykelexperten.dk A/S vil fremstå som en troværdig og kvalitetsbevidst cykelforretning, der prioriterer god kvalitet, gode priser samt service meget højt til alle vores kunder.

Se flere skønne butikker i kategorien Bil, MC, Cykling & Båd!

Måske også noget for dig ?

Mere om Vin
Mere om Vin

Mere om Vin focuserer som udgangspunkt på vin med særlige karakteristika der gør produktet unikt. På grund af vindyrkning eller filosofien bag.

Læs mere
Green Bike Tours
Green Bike Tours

Green Bike Tours communicate about cities green transition. Why? Because 70% of all carbon emissions come from big cities.

Læs mere
Dansktang
Dansktang

Dansktang bliver håndpakket i Nykøbing Sj., hvor vi har vores virksomhed. Her får vi dagligt frisk tang ind fra havet omkring Danmark.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp