Mostersskur

mostersskur

Mostersskur er også en hyggelig butik

Mostersskur er opstået ud af en gammel drøm og min svaghed for gamle ting, hygge, sjæl og varme til boligen. Jeg elsker boligindretning og at finde forskellige ting til boligen til små og store priser. Jeg vil derfor gøre mit ypperste for at sende dig rundt i mit lille univers med fristelser til dig som kan li’ den franske, nordiske, nostalgiske, country og lidt genbrugs og retro stil, krydret med lidt af tidens trend og tendenser.

mostersskrur

Da jeg blev stillet spørgsmålet: “hvad skal det så hedde”, satte jeg mig ned og kiggede ud af vinduet og det første der kom til mig var “skur” og “moster”. I et skur kan man jo nogle gange finde/opbevare lidt ting og sager nye som gamle; og da jeg startede op i 2014, startede jeg op med lager i vores lille anneks, som vi kalder “skuret” og da jeg er stolt af at være moster, blev det så besluttet

I 2014 åbnede jeg webshoppen; men stadig med en drøm om en fysisk butik, denne drøm gik så i opfyldelse i 2015 (hvor jeg fik min første medarbejder); dette giver os mulighed for at give dig som kunde en endnu bedre oplevelse og kundeservice. Og service,- dét vil du opleve, da jeg selv elsker at gi’ og få en god kundeservice og kundeoplevelse er det dét, der ligger øverst på listen i “Skuret”.

Mangler du inspiration?

”Inspiration” er noget jeg har drømt om at lave i årevis. Vi får dagligt kunder ind i Mostersskur og telefonopkald fra kunder, som har svært ved at se farver, samt sammensætte boligen eller bare rummet derhjemme. Så med denne kategori håber jeg, at vi kan inspirere dig i din bolig, have eller uderum.

Vi har fundet en række lækre billeder, opdelt i køkken, stue, soveværelse, badeværelse og have / udeliv, som du kan lade dig inspirere af.

Husk at se de andre spændende butikker i kategorien: Bolig, Have & Interiør!

Måske også noget for dig ?

Private Play
Private Play

Vegansk sexlegetøj og massageolie hos Private Play, er to eksempler på produkter, der er udviklet med fokus på etiske og miljøvenlige hensyn.

Læs mere
&C
&C

Hos ChristinaMie &C arbejder vi med cirkulære principper og produktion når vi skaber bolig interiør til dig.

Læs mere
gardinshoppen
Gardinshoppen

I Gardinshoppen kan du som noget nyt nu købe vores totalgaranti sammen med dine produkter. Vi skræddersyr alle produkter efter dine mål.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp