byhornsleth

byhornsleth

byHornsleth – En af Danmarks førende webshops indenfor salg af møbler og interiør til din bolig.

byHornsleth vil gerne byde dig rigtig hjertelig velkommen til en af de førende online shop, hvor du kan drømme dig hen i alt fra vitrineskabesofaersofabordestolebiopejse, indretning til butik, boligindretning, brugskunst og meget mere til din bolig. Vores mission er at holde en rød tråd på shoppen, med møbler og interiør i dansk design i den nordiske stil, til fornuftige priser så alle kan være med.

byhornsleth

Gratis fragt og levering hos byHornsleth

Du får alle ordrer over kr. 499,- leveret gratis i hele Danmark. Har du købt et større og tungt møbel tilbyder vi som nogle af de få, at du kan tilkøbe opbæring af produktet. Større produkter leveres til det vi kalder ”kantsten” og mindre produkter til nærmeste GLS Pakkeshop. Ordre som leveres til ”kantsten” eller første hoveddør leveres af fragtmand som ringer inden levering. Så vidt mulig søger vi for at du har mindst muligt at gøre med modtagelse af din ordre.

Husk at se de andre spændende butikker i kategorien: Bolig, Have & Interiør!

Måske også noget for dig ?

Green Heroes
Green Heroes

Hos Green Heroes tilbyder vi brugte renoverede Mac computere, som alle har gennemgået vores omfattende renoveringsprogram.

Læs mere
Pedalatleten
Pedalatleten

Pedalatleten giver dig helt nye muligheder når du vælger en elcykel. Teknologien har udviklet sig sådan at elcyklen nu er rigtig effektiv.

Læs mere
ZAO
ZAO

Hos Healthy Head finder du miljøvenlig og allergivenlig kvalitetskosmetik uden hormonforstyrrende stoffer og anden risikabel kemi.

Læs mere
Kabeltromlen
Kabeltromlen

Kabeltromlen er en Dansk møbelproducent. Hos os bygger vi møbler af traller, kabeltromler og genbrugstræ.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp