byhornsleth

byHornsleth – En af Danmarks førende webshops indenfor salg af møbler og interiør til din bolig.

byHornsleth vil gerne byde dig rigtig hjertelig velkommen til en af de førende online shop, hvor du kan drømme dig hen i alt fra vitrineskabesofaersofabordestolebiopejse, indretning til butik, boligindretning, brugskunst og meget mere til din bolig. Vores mission er at holde en rød tråd på shoppen, med møbler og interiør i dansk design i den nordiske stil, til fornuftige priser så alle kan være med.

byhornsleth

Gratis fragt og levering hos byHornsleth

Du får alle ordrer over kr. 499,- leveret gratis i hele Danmark. Har du købt et større og tungt møbel tilbyder vi som nogle af de få, at du kan tilkøbe opbæring af produktet. Større produkter leveres til det vi kalder ”kantsten” og mindre produkter til nærmeste GLS Pakkeshop. Ordre som leveres til ”kantsten” eller første hoveddør leveres af fragtmand som ringer inden levering. Så vidt mulig søger vi for at du har mindst muligt at gøre med modtagelse af din ordre.

Husk at se de andre spændende butikker i kategorien: Bolig, Have & Interiør!