Consjus

CONSJUS

Om CONSJUS

Bag CONSJUS står parret Hanne og Søren, der bor i Fredericia med deres to små børn.

Sammen har vi mere end 40 års erfaring fra den danske tekstil- og modebranche, hvor fokusområdet har altid været indkøb, produktudvikling og social responsibility.

Du finder CONSJUS her

Consjus

Alle styles er designet med henblik på at de skal kunne holde sæson efter sæson, altså gode klassiske styles der for mange er et must i garderoben. Alle stilarterver fremstillet af bæredygtige kvaliteter, f.eks. er alle T-shirts produceret i enten GOTS certificeret økologisk bomuld eller lyocell kvaliteten TENCEL fra Lenzing, der udover at være et fantastisk blødt og lækkert materiale, er en af de mest bæredygtige fibre der findes.

 

Vi valgte 2019 at starte op med CONSJUS, fordi vi ønsker at vise det  er muligt at lave kvalitetstøj til gode priser, også selvom tøjet både er produceret i EU og fremstillet af bæredygtige materialer. For os er det vigtigt ikke at gå på kompromis med hverken kvaliteter, forarbejdning eller den ansvarlige del, der sikrer arbejdere og miljø i hele værdikæden.

Økologisk bomuld

Er et fantastisk materiale, det er blødt og behageligt at have på og holder en god pasform.

Modsat konventionel dyrkning af bomuld, der med god grund er udskældt pga. dens indflydelse på mennesker og miljø, så dyrkes økologisk bomuld ved hjælp af metoder der har en positiv indflydelse på miljøet. I økologiske produktionssystemer fornyes og bevares jordens frugtbarhed ved bl.a. at skifte mellem afgrøder på markerne, og der bruges ingen syntetiske, skadelige pesticider og kunstgødning eller genmodificerede frø. Al den økologiske bomuld vi bruger hos CONSJUS er GOTS certificeret.

Måske også noget for dig ?

BabyRiget
BabyRiget

Velkommen til BabyRigets økologiske univers. Vi håber, at du synes godt om alle de lækre produkter af økologisk tøj og tilbehør.

Læs mere
Petitflora
Petitflora

Petitflora er unikt og 100% dansk. Her finder du økologisk børnetøj som jeg designer & syr. Det meste af tøjet syr jeg først efter du har bestilt det.

Læs mere
The Protein Kitchen
The Protein Kitchen

The Protein Kitchen blev til og formede sig til at være en mere konkret vision. En vision om at vise hvor nemt og lækkert en sund livsstil kan være.

Læs mere
NOWAYBACK
NOWAYBACK

NOWAYBACK kan ikke ændre verden alene, men vi kan tage små skridt i den rigtige retning for at sikre, at vi minimerer vores CO2-aftryk.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp