Sexnetto

Sexnetto

Sexnetto, også med vegansk sexlegetøj

Sexnetto – hurtigt, nemt og veganske produkter. Du kan du altid finde et stort udvalg af sexlegetøj online til landets bedste priser. Når du handler sexlegetøj på nettet, kan du i ro og mag tage et kig på de mange forskellige produkter og finde frem til det helt rigtige – og få det leveret til døren. Dermed bliver det nemt og bekvemt at få fingrene i frækt sexlegetøj.

Du finder Sexnetto HER….

Vegan Fetish Kork Håndleds Manchetter:

Sexnetto

Beskrivelse:

Et par klassiske manchetter til håndleddene fra Sexnetto, er næsten fast inventar i enhver BDSM- og bondagesamlers arsenal. Disse Vegan Fetish Kork Håndleds Manchetter adskiller sig dog fra mange af de håndledsmanchetter, som man finder på markedet i dag, både på grund af deres høje kvalitet, særlige udseende og materiale. Håndledsmanchetterne er nemlig lavet i kork; det bæredygtige og veganske materiale, som mange nok forbinder med vinpropper.

Uanset om du er helt grøn og blot nysgerrig på at udforske bondageuniverset eller har masser af erfaring, vil du helt sikkert sætte pris på alle de kvaliteter, som Vegan Fetish Kork Håndleds Manchetter har. Et af de vigtigste punkter at fremhæve er dog uden tvivl materialet. Korken, der er hård og holdbar, men samtidig også bøjelig og behagelig at røre ved, udgør hoveddelen af de veganske manchetter. Materialet er også skyld i, at produktet har et naturligt og enkelt udseende. Indersiden af Vegan Fetish Kork Håndleds Manchetter er beklædt med et for i et fløjlsblødt materiale, som sikrer komforten under hele bondagen.

De to enkelte håndledsmanchetter kan forbindes ved hjælp af den gyldne metalliske kæde, der følger med sættet. Med kædens to karabinhager kan manchetterne med et snuptag fastgøres eller løsnes fra hinanden, og der er derfor mulighed for stor fleksibilitet og spontanitet, når I har selskab af Vegan Fetish Kork Håndleds Manchetter. I kan vælge at introducere manchetterne i et frækt forspil, hvor den fastspændte skal holde fingrene for sig selv og blot betragte sin partner, mens partneren eksempelvis afklæder sig eller udfører en sexet dans for den bundne partner. Brug håndledsmanchetterne til at fastgøre hænderne foran kroppen eller bag ryggen, eller tag det næste skridt, og fastgør begge hænder til noget fast såsom et sengegærde. Mulighederne er næsten uendelige, og det er kun fantasien, der sætter grænserne!

Farve: Kork natur
Materiale: Metal, Kork udvendig, indvendig plys 100% polyester
Diameter: kan justeres fra 12-26 cm
Kæde med karabiner længde: 23 cm

E-mærket

Sexnetto vil være en pålidelig og sikker sexbutik. Derfor er vores webshop naturligvis godkendt af e-mærket. Det er din garanti for, at vi behandler dine ordrer og informationer på forsvarlig vis. Du kan dermed roligt gå på opdagelse i det frække og skønne univers hos Sexnetto.

Måske også noget for dig ?

The Protein Kitchen
The Protein Kitchen

The Protein Kitchen blev til og formede sig til at være en mere konkret vision. En vision om at vise hvor nemt og lækkert en sund livsstil kan være.

Læs mere
timberly
Timberly

Timberly sælger boliginteriør og møbler af træ. Der er fokus på bæredygtighed og hvert køb i shoppen planter et træ.

Læs mere
Klub Venus
Klub Venus

Klub Venus er et dansk, kvindeejet pleasure studio. Vores pleasure objekter designes og udvikles i samarbejde med vores engagerede community.

Læs mere
kaffepro
Kaffepro

Kaffepro er en webshop med speciale i kaffe- og espresso-produkter, hvor vi tilbyder et bredt udvalg af produkter.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp