Klub Venus

Klub Venus

Klub Venus, a world of pleasure!

Klub Venus er et dansk, kvindeejet pleasure studio, også med veganske produkter. Vores pleasure objekter designes og udvikles i samarbejde med vores engagerede community til alle kroppe, også din.

Du finder Klub Venus HER….

 

Klub Venus

Når du vasker dit sexlegetøj, passer du både på dig selv og på dit produkt <3

Vores toycleaner renser skånsomt og grundigt dine alle dine pleasure objekter i silikone, glas, stål og plastik. Skyl dit sexlegetøj under rindende vand, ryst flasken og spray den bløde skum på hele sexlegetøjet.

Masser sæben godt ind og skyl under varmt vand. Tør med et rent håndklæde og voilá; et styks rent pleasure objekt<3

♥ Kan bruges til rengøring af alle produkter.
♥ En flaske Toy Cleaner indeholder 150 ml.
♥ Ingredienser: <5% Amphoteric surfactants, Nonionic surfactants, Perfume, Limonene, Citral and preservative (Sodium Benzoate)
♥ Vegansk

For all bodies!

Vores lille team brænder for at gøre en forskel og gøre nydelse tilgængeligt for alle. Du er altid velkommen til at sende os en mail, eller skrive til os på instagram, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for råd og vejledning.

Måske også noget for dig ?

Green Heroes
Green Heroes

Hos Green Heroes tilbyder vi brugte renoverede Mac computere, som alle har gennemgået vores omfattende renoveringsprogram.

Læs mere
Love of Green
Love of Green

Unik håndplukket mode – med et bæredygtigt twist. Velkommen til Love of Green, hvor du kan shoppe økologisk tøj med god samvittighed.

Læs mere
nipnap
NipNap

Det gælder både NipNap som værende det første originale bestik til chips og andre snacks, men det gælder også hver enkel NipNap.

Læs mere
Bambustøj
Bambustøj

Bambustøjs leverandører tænker ikke kun på miljøet, men også på dig. Derfor er alt det bambustøj vi sælger i webshoppen OEKO-TEX certificeret.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp