DreamDirty

DreamDirty

DreamDirty, fokus på seksuelt velvære!

DreamDirty har en hoved mission. Bryd tabuet omkring seksuelt nydelse og legetøj. Vi er en webshop for alle og møder altid vores kunder i øjenhøjde. Tillid og diskretion er nøgleord for os. DreamDirty har løbende samarbejde med blogger og forskellige influencere.

Her bliver der typisk testet og anmeldt produkter hvori opslaget linker direkte til produktsiden. Samarbejdet med os betyder at du kommer til at få et tæt bånd til vores marketingafdeling, hvor der i fællesskab vil blive udvalgt relevante produkter som du/i ønsker at vise frem. Koster det noget? Det er naturligvis helt omkostningsfrit at samarbejde med DreamDirty. Vi sender de aftalte produkter til dig/jer uden omkostninger.

Du finder DreamDirty HER….

 

DreamDirty

Helt naturlig og vegansk vandbaseret glidecreme. Perfekt til dig der ikke går på kompromis med kvalitet eller valg af ingredienser. Cremen har en fantastisk glideevne og er pH-optimeret så du opnår den bedste komfort. Derudover er den 100% vegansk. – Kan også bruges med latex kondomer.

  • Helt naturligt og vegansk glidecreme
  • Fantastisk Glideevne – kan bruges sammen med silikone
  • pH-optimeret til kroppen

Derfor DreamDirty

Når du handler erotiske produkter her på siden, kan du altid forvente en god service og hurtig ekspedition. Samtidig støtter du en mindre dansk virksomhed med store ambitioner for fremtiden. Vi ønsker at stå i spidsen for dialogen omkring intim nydelse, sundhed og velvære.

Du handler helt fortroligt

Din diskretion er sørget for hele vejen igennem. Det er for os noget af det vigtigste at kunne tilbyde dig som kunde. Vi har sørget for at der fremgår et neutralt navn på forsendelses label, emballagen og dit kontoudtog i banken. Vi benytter et dæknavn så du kan købe og modtage ordre med ro i maven.

Måske også noget for dig ?

FashionZone
FashionZone

Hos FashionZone  har vi Manzo Transparent Clear er til dig der elsker den smalle og kantede brille, der er perfekt til enhver lejlighed.

Læs mere
Simpelt
Simpelt

Grundlaget for Simpelt opstod fra grundlæggeren Emmas personlige ønske om at træffe mere bevidste forbrugsvalg og reducere plastikforbruget.

Læs mere
Creativ
Creativ

Når du handler med Creativ, handler du med en virksomhed, som har 30 års erfaring med køb og salg af brugte kontormøbler.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp