CRU$H Vintage

CRU$H Vintage

CRU$H Vintage…en bæredygtig oplevelse

CRU$H Vintage handler ikke kun om at sælge vintage varer. Vores team er også engagerede i at fremme bæredygtighed og miljøvenlig mode. De tror på, at vintage tøj er en fantastisk måde at mindske vores klimaaftryk på, og vi opfordrer alle kunder til at genanvende og reparere det gamle tøj i stedet for at købe nyt hele tiden.

Du finder CRU$H Vintage her

Efter et år med stor succes i København åbner CRU$H Vintage sin webshop crushvintage.eu, så resten af Danmark og Europa også kan få glæde af de unikke vintage varer. Vi er begejstret for at nå ud til en større målgruppe og dele sin passion for vintage mode med endnu flere mennesker.

Så hvis du er på udkig efter en unik og bæredygtig måde at opdatere din garderobe på, er CRU$H Vintage det perfekte sted at besøge. Med tusindvis af vintage varer at vælge imellem og en fantastisk oplevelse i butikken, vil du ikke fortryde at tage et kig på vores sortiment. Og med den nye webshop er det endnu nemmere at få fat i dine favoritter, uanset hvor du bor.

CRU$H Vintage

Velkommen til CRU$H Vintage

Din ultimative destination for unikke vintage tøj, tasker og accessories. Vi er en lille butik i hjertet af København, hvor vores passion for vintage mode og vores engagement i bæredygtighed mødes i en unik oplevelse for vores kunder.

Vi har samlet mere end 10.000 vintage varer fra forskellige steder i verden, og vores sortiment er nøje udvalgt til at give dig mulighed for at finde dit helt eget unikke vintage-stil. Fra klassiske stykker til mere eksperimenterende stykker, er vores kollektion en hyldest til fortiden og en inspiration for fremtiden.

Men CRU$H Vintage er mere end bare en butik. Vores butik er designet til at være en oplevelse. Med en indretning inspireret af den livlige og farverige atmosfære fra Las Vegas, vil du føle dig transporteret til en anden tid og et andet sted, når du træder ind i vores butik. Hvert hjørne er fyldt med skatte fra fortiden, og der er altid noget nyt at opdage og udforske.

Besøg vores butik på Nørrebrogade 5 i København eller køb online på crushvintage.eu. Vi vil gerne dele vores passion for vintage mode med dig og hjælpe dig med at finde dit helt eget unikke look.

Måske også noget for dig ?

mostersskur
Mostersskur

Mostersskur er opstået ud af en gammel drøm og min svaghed for gamle ting, hygge, sjæl og varme til boligen. Jeg elsker boligindretning.

Læs mere
Wonder Living

Alt vores bambus vokser 100% økologisk og kommer fra en lukket bambusskov. FSC®-mærkningen skaber gennemsigtighed.

Læs mere
Petitflora
Petitflora

Petitflora er unikt og 100% dansk. Her finder du økologisk børnetøj som jeg designer & syr. Det meste af tøjet syr jeg først efter du har bestilt det.

Læs mere
Kabeltromlen
Kabeltromlen

Kabeltromlen er en Dansk møbelproducent. Hos os bygger vi møbler af traller, kabeltromler og genbrugstræ.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp