Freeposter

Freeposter

Om Freeposter

Da Freeposter åbnede dørene var deres vores første plakat The Rhino Poster.

Freeposter har fået så mange rosende ord med på vejen, samt en masse ordrer – vi kunne ikke være mere glade! Så tusind tak til dig der er med til at støtte vores projekt. Uden din støtte, ville vores projekt ikke være muligt.

Du finder Freeposter her

Freeposter

1. milepæl er nået

På baggrund af den enorme opbakning vi har fået, er det lykkedes os at skrabe 25.000 kr. sammen, som er gået til WWF.

WWF er til stede i mere end 100 lande, og har aktivt mere end 1.000 projekter. Derfor var det oplagt at pengene gik til dem, da vi er sikre på de kommer til at gøre god nytte for de udrydningstruede næsehorn.

Næste milepæl

Selvom vi er super glade og tilfredse over resultatet for første måned, ser vi samtidig fremad. Vi ved nemlig hvor hårdt trængte flere dyrearter er, så pengene falder på et tørt sted. Og selvom 25.000 kr. gør en forskel, så skal der væsentligt mere til.

Vi har derfor lanceret The Elephant Poster og The Turtle Poster, som forhåbentligt kan sætte endnu mere skub i salget, så vi kan få skrabet sammen til næste donation 😍.

Tak fordi du følger med, og tak for din støtte!

Udrydningstruede dyr

Situationen med udrydningstruede dyrearter er dybt bekymrende og kræver øjeblikkelig handling. Verden står over for en alarmerende tab af biodiversitet, og tabet af disse dyrearter kan have katastrofale konsekvenser for økosystemerne.

Det er vigtigt at handle, fordi hvert eneste liv på vores planet spiller en vigtig rolle i opretholdelsen af økosystemets balance. Dyrearter bidrager til bestøvning, spredning af frø, regulerer populationsniveauer og opretholder økosystemets sundhed.

Udryddelse af dyrearter er ofte resultatet af menneskelig indflydelse, såsom tab af levesteder, illegal jagt og klimaændringer. Ved at bevare og beskytte truede dyrearter, kan vi bevare vores naturlige arv og sikre bæredygtighed for kommende generationer.

Desuden har dyrelivet en uerstattelig æstetisk og eksistentiel værdi. At have mangfoldighed af dyreliv beriger vores verden og giver os mulighed for at beundre og lære af den naturlige verden.

Vi har et ansvar for at træffe foranstaltninger, såsom bevarelse af levesteder, styrkelse af lovgivning om beskyttelse af dyrearter og støtte til forskning og oplysningskampagner. Gennem fælles bestræbelser kan vi gøre en forskel og forhåbentlig redde disse dyrearters eksistens og bevare vores planet for fremtidige generationer.

Måske også noget for dig ?

Din6shop
Din6shop

Din6shop er en dansk online sexshop, med et kæmpe udvalg af de mest populære produkter og mærker på markedet, indenfor sexlegetøj.

Læs mere
Love of Green
Love of Green

Unik håndplukket mode – med et bæredygtigt twist. Velkommen til Love of Green, hvor du kan shoppe økologisk tøj med god samvittighed.

Læs mere
Naturligolie
Naturligolie

Naturligolie er dansk hudpleje med en mission om at skabe et bæredygtigt og økologisk alternativ til din hud.

Læs mere
cykel-lygter
Cykel-lygter

Hos Cykel-lygter har vi været vidtomkring for at finde de bedste cykellygter til de danske vej-, klima- og vejrforhold.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp