Raw Organics

Raw Organics

Om Raw Organics

Cannabis dyrket med passion

Hos Raw Organics tilbyder vi fuldspektrums cannabis produkter lavet på unikke sorter, som vi har brugt årevis på at forædle og finpudse. Vi mener at godt håndværk, kærlighed og passion er essensen for et kvalitetsprodukt. Alle vores produkter er håndlavede og veganske.

Du finder Raw Organics her

Raw Organics

Hvem støtter vi?

Raw Organics støtter sager som vi mener er vigtige. Hvad enten det drejer sig om at rense plastik fra havene, støtte de danske økologiske landsbysamfund eller fristadens fodboldhold, så støtter vi med ydmyghed og stolthed. Vi investerer årligt et større og større beløb tilbage i vores samfund, hvilket bl.a. i 2022 har betydet 250 kg mindre plastik i havene gennem det danske projekt Resea, et hovedsponsorat af de danske økologiske landsbysamfund og fristadens fodboldhold (CSC). Vi takker alle vores loyale kunder for deres bidrag igennem årene, så vi har kunne give tilbage.

Hvorfor vælge CBD-olie fra Raw Organics?

For os at se er det ret simpelt: Fordi vi leverer en super ren premium olie i en kvalitet, der er svær at finde andre steder, fordi vi simpelthen ikke går på kompromis et eneste sted i produktionskæden. Vi er selv til stede for at sikre, at alt foregår efter vores høje krav.

De høje krav og kompromisløsheden gør os derfor ikke til den billigste udbyder af CBD-olie på markedet. Til gengæld tilbyder vi unikke olier skabt med kærlighed, som du ikke kan finde andre steder.

Måske også noget for dig ?

Cykelpartner
Cykelpartner

Cykelpartner har cykeltilbehør og udstyr og har en bred vifte af reservedele til din cykel. Stort udvalg inden for Sport og Outdoor.

Læs mere
CONSJUS
Consjus

Bag CONSJUS står parret Hanne og Søren, med deres to små børn. Mere end 40 års erfaring fra den tekstil- og modebranchen.

Læs mere
pureorganic
pureorganic

PureOrganic er eneforhandler af Nui Organics i Danmark – vi forhandler udelukkende 100% økologisk babytøj og børnetøj.

Læs mere
Det Halve Kongerige
Det Halve Kongerige

Naturlig beklædning & livsstil. Det Halve Kongerige er en webshop, der forhandler kvalitetsprodukter fremstillet i naturlige materialer.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp