Helsehelse

Helsehelse

Om HelseHelse.dk

– Den lille butik med det store udvalg

HelseHelse har et af Danmarks største vareudvalg inden for økologiske fødevarer, kosttilskud og skønhedsprodukter. Forretningen har tidligere været drevet af ægteparret Carsten og Christel som også stiftede den i sin tid. Grundfilosofien var dengang at have kunden i fokus.

Du finder butikken HelseHelse her…

Helsehelse

 

Stadig det samme. HelseHelse har i mellemtiden skiftet hænder, da Carsten og Christel ønskede nye eventyr i sit liv. Idag bliver den drevet af Jesper, som har tidligere erfaring fra branchen, hvor han bl.a. har drevet en anden helsekostforretning. Selvom HelseHelse har skiftet ejere, så er filosofien stadig den samme.
Kunden er stadig i fokus og dette ses f.eks. ved det brede sortiment. Hvis kunden efterspørger det kan du finde det på HelseHelse. Derfor består sortimentet også af mange små nicheprodukter. Derudover ønskes en tæt kontakt med kunden og det er vigtigt med en god dialog.
I takt med det tætte forhold er HelseHelse kun en mail eller et opkald væk – dialogen er og har altid været meget vigtig.

Kernen af HelseHelse kræser omkring interessen for den sunde, økologiske livsstil. Det er vigtigt for os, at vore kunder føler sig godt oplyst. På baggrund af den viden vi kommer med ønsker vi, at kunden selv skal træffe valgene og finde frem til netop deres yndlingsprodukter.
Det er vigtigt at fokusere på alle aspekterne og dermed både de fysiske og psykiske. På den måde tror vi på at det bedste resultat opnåes.

Vi har alt inden for billigt kosttilskud, homøopati, økologiske fødevarer, hudpleje, hårfarver, makeup og meget mere.

Hvad er helsekost?

Før i tiden var helsekost for de få, men i dag er det langt mere udbredt med økologiske og naturlige varer. Helsekost er bla. fødevarer uden tilsætningsstoffer og E numre, glutenfri og sukkerfri. Hos os finder du de førende leverandører af økologiske produkter.

Antioxidanter er stoffer, der hæmmer de negative effekter af de frie radikaler, at vi ældes hurtigere fx når vi ryger eller på anden måde lever usundt.
Antioxidanter findes i frugt bl.a. granatæbler, bær fx acaibær og grøntsager, samt Q10, gingko biloba, guarana, vitamin A, C og E og mineralerne zink og selen.

 

Måske også noget for dig ?

Jewels of Taste
Jewels of Taste

Jewels of Taste har især fokus på det bedste, som middelhavslandene har at tilbyde, som f.eks. sjældne græske trøfler og trøffelprodukter.

Læs mere
Suztain
Suztain

Suztain blev grundlagt i 2016. I dag er vi et kraftigt ekspanderende brand indenfor bæredygtige produkter.

Læs mere
Goodnights
Goodnights

Goodnights er en dansk virksomhed med en målrettet ambition om at forbedre din søvn! Søvn er en af de vigtigste faktorer for en sund livsstil.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp