Goodnights

Goodnights

Om Goodnights

Goodnights er en dansk virksomhed med en målrettet ambition om at forbedre din søvn! Søvn er en af de vigtigste faktorer for en sund livsstil og et godt helbred. En god nattesøvn giver dig energi og overskud til at tackle hverdagens udfordringer.

Du finder butikken Goodnights her!

Goodnights

Omvendt kan mangel på søvn føre til en række alvorlige tilstande som bl.a. stress, depression og diabetes. Selvom vigtigheden af en god nattesøvn er almen kendt, er der stadig alt for mange mennesker, som sover dårligt og dermed ikke får det optimale ud af deres liv. Vi i Goodnights-teamet har selv oplevet det på egen krop, så vi besluttede os for at gøre noget ved det.

Goodnights dyner er lavet af 100% bambus, hvilket skåner miljøet mere end noget andet materiale.

Foruden de miljømæssige fordele er bambus et blødt, lækkert og nærmest silkeagtigt stof. Ydermere er bambus et utrolig åndbart stof, hvilket hjælper dig med at regulere din kropstemperatur og sikrer dig optimal komfort, mens du sover.

Fyldt med glaskugler

I modsætning til en almindelig dyne, er en Goodnights tyngdedyne fyldt med tusindvis af bittesmå glaskugler. Det er disse glaskugler, som trykker sig ind til kroppen og skaber den behagelige følelse af at blive holdt om.

Kuglerne hverken larmer eller forstyrrer – Du mærker blot, hvordan dynen omslutter din krop og giver dig ro i krop og sind.

Kuglerne er pakket ind i vores OEKO-TEX bambus lag og er fordelt i separate lommer, så vægten fordeler sig perfekt.

Måske også noget for dig ?

kaffepro
Kaffepro

Kaffepro er en webshop med speciale i kaffe- og espresso-produkter, hvor vi tilbyder et bredt udvalg af produkter.

Læs mere
Elou
Elou

Elou er et bæredygtigt livsstilsbrand. Vores mission er at ændre og gentænke den måde vi anvender hverdagsprodukter på.

Læs mere
Green Goddess
Green Goddess

I Green Goddess er vi en lille flok passionerede gudinder med Carolina i spidsen. Carolinas passion er grøn og klimavenlig livsstil.

Læs mere
Cykelpartner
Cykelpartner

Cykelpartner har cykeltilbehør og udstyr og har en bred vifte af reservedele til din cykel. Stort udvalg inden for Sport og Outdoor.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp