VinGuruen

VinGuruen

Om VinGuruen

VinGuruen sælger nøje udvalgte kvalitetsvine fra små familieejet vinbønder. Fokusset hos VinGuruen er den gode oplevelse. Vinbønderne har mere fokus på kvalitet end kvantitet. Vi har et fokus på bæredygtige vine og ofte økologisk certificeret.

Du finder butikken VinGuruen her!

VinGuruen

VinGuruens sortiment er ikke stort, men her på siden er der mulighed for at finde et udpluk af vine fra vinhuse som jeg holder meget af. Sortimentet bliver løbende udvidet, i takt med jeg får øjnene op for nye dejlige vinhuse. Vin er ikke bare vin, jeg er fascineret af hele vinvereden, herunder historien, kulturen, maden og meget, meget mere. Jeg vil derfor også gøre mit bedste for at dele disse oplevelser med jer på min Instagram profil.

DET MILJØMÆSSIG OMTANKE ER IKKE ALENE VIGTIG HOS PRODUCENTERNE, MEN OGSÅ HOS VINGURUEN SELV. DERFOR PAKKES DE FLESTE ORDRE I ORIGINAL EMBALLAGE, SÅLEDES DER SKER MEST MULIG GENBRUG.

Det vigtigste er at føle, at man har gjort et godt køb. Her er der intet snobberi, det eneste fokus er på hvorvidt vinen smager godt. Jeg importerer alle vinene direkte fra producenterne selv, således du opnår den allerbedste pris, uden nogen fordyrende mellemled. Vinbønderne er nøje udvalgte og alle deres vine er gennem analyseret og smagte, inden de finder vej ind i mit sortiment. Deres ønske er at samarbejde med mindre familiedrevet vinproducenter, der udstråler passion og omtanke gennem hele vinfremstillingen, både i marken og i vineriet. Jeg søger den bedste kvalitet og gerne økologiske og biodynamiske vin, der har haft en beskeden menneskelig indflydelse.

Måske også noget for dig ?

timberly
Timberly

Timberly sælger boliginteriør og møbler af træ. Der er fokus på bæredygtighed og hvert køb i shoppen planter et træ.

Læs mere
The Protein Kitchen
The Protein Kitchen

The Protein Kitchen blev til og formede sig til at være en mere konkret vision. En vision om at vise hvor nemt og lækkert en sund livsstil kan være.

Læs mere
ALERIN
ALERIN

Bæredygtighed er en kerneværdi for ALERIN børnetøj, både i form af miljømæssig og social bæredygtighed.

Læs mere
Freeposter
Freeposter

Freeposter har fået så mange rosende ord med på vejen, samt en masse ordrer – vi kunne ikke være mere glade! Så tusind tak til dig!

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp