VinGuruen

VinGuruen

Om VinGuruen

VinGuruen sælger nøje udvalgte kvalitetsvine fra små familieejet vinbønder. Fokusset hos VinGuruen er den gode oplevelse. Vinbønderne har mere fokus på kvalitet end kvantitet. Vi har et fokus på bæredygtige vine og ofte økologisk certificeret.

Du finder butikken VinGuruen her!

VinGuruen

VinGuruens sortiment er ikke stort, men her på siden er der mulighed for at finde et udpluk af vine fra vinhuse som jeg holder meget af. Sortimentet bliver løbende udvidet, i takt med jeg får øjnene op for nye dejlige vinhuse. Vin er ikke bare vin, jeg er fascineret af hele vinvereden, herunder historien, kulturen, maden og meget, meget mere. Jeg vil derfor også gøre mit bedste for at dele disse oplevelser med jer på min Instagram profil.

DET MILJØMÆSSIG OMTANKE ER IKKE ALENE VIGTIG HOS PRODUCENTERNE, MEN OGSÅ HOS VINGURUEN SELV. DERFOR PAKKES DE FLESTE ORDRE I ORIGINAL EMBALLAGE, SÅLEDES DER SKER MEST MULIG GENBRUG.

Det vigtigste er at føle, at man har gjort et godt køb. Her er der intet snobberi, det eneste fokus er på hvorvidt vinen smager godt. Jeg importerer alle vinene direkte fra producenterne selv, således du opnår den allerbedste pris, uden nogen fordyrende mellemled. Vinbønderne er nøje udvalgte og alle deres vine er gennem analyseret og smagte, inden de finder vej ind i mit sortiment. Deres ønske er at samarbejde med mindre familiedrevet vinproducenter, der udstråler passion og omtanke gennem hele vinfremstillingen, både i marken og i vineriet. Jeg søger den bedste kvalitet og gerne økologiske og biodynamiske vin, der har haft en beskeden menneskelig indflydelse.

Måske også noget for dig ?

Kondomaten
Kondomaten

Kondomaten | Kondomer på nettet. Leder du efter et stort udvalg af kondomer til gode priser? Så finder du dem her hos os.

Læs mere
Bedste Skrot Pris
Bedste Skrot Pris

Bedste Skrot Pris – vi klarer det praktiske! Når du indhenter tilbud gennem Bedste Skrot Pris så er tilbuddet altid inklusiv alt det praktisk.

Læs mere
eCykelhjelm

Hos eCykelhjelm har vi et stort udvalg af cykelhjelme til kvinder, mænd, børn og babyer. Alle vores cykelhjelme er CE-godkendte.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp