Petitflora

Petitflora

Velkommen til Petitflora

Petitflora er unikt og 100% dansk. Her finder du økologisk børnetøj som jeg designer & syr. Det meste af tøjet syr jeg først efter du har bestilt det. Derfor er der cirka 5-7 hverdages levering på tøjet. Jeg håber du synes mit tøj er værd at vente på!

Shop økologisk tøj til børn online

I min online shop kan du shoppe unikt produceret tøj til børn i økologiske materialer. Bæredygtigt babytøj og børnetøj. Alt sammen fremstillet på min egen lille systue. Bloomers og shorts er noget af det Petitflora er kendt for, du kan vælge mellem flere søde designs til både drenge og piger.

Nederdele finder du et stort udvalg af. Ikke så mange ens farvet, men en masse med de fineste print. Leggings hitter, året rundt. De er så anvendelige, som hygge bukser, nat bukser, under nederdele og kjoler. Derudover finder du et stort udvalg af babyhuer, i bomuld og uld, med eller uden kvast. Ja, jeg kunne blive ved, men jeg synes du selv skal gå på opdagelse i det skønne pigetøj og drengetøj.

Du finder butikken Petitflora her!

Petitflora

 

Petitfloras eget mærke

Jeg har skabt mit eget brand mærke Petitflora. Petitflora er navnet på webshoppen og navnet på mit eget mærke af babytøj og børnetøj. Der er ikke noget med nye faste kollektioner hver måned, jeg syr nye styles imellem bestillingerne. Så indimellem kan der gå lidt tid imellem nyhederne, alt efter hvor mange bestillinger jeg får. Det er det man kalder slow fashion.

Tøjet er alt fra basis til festtøj. Priserne er super skarpe, det er priser alle kan være med til. Kvaliteten er høj. Det ligger mig meget på sinde, at mit børnetøj skal være smart, lækkert og holdbart. Kvaliteten er noget af det vigtigste. Tøjet skal kunne tåle at bruges af børn. Du vil opleve at vores tøj kan gå i arv fra barn til barn. Nogen gange ville jeg ønske du kunne mærke kvaliteten gennem skærmen.

Jeg håber du synes mit tøj er værd at vente på.

Måske også noget for dig ?

Kontainer
Kontainer

Kontainer ønsker ikke at bidrage til et overforbrug. Vi skaber tidsløse og holdbare tasker, der vil være smukke som tilbehør i din garderobe.

Læs mere
The Protein Kitchen
The Protein Kitchen

The Protein Kitchen blev til og formede sig til at være en mere konkret vision. En vision om at vise hvor nemt og lækkert en sund livsstil kan være.

Læs mere
eCykelhjelm

Hos eCykelhjelm har vi et stort udvalg af cykelhjelme til kvinder, mænd, børn og babyer. Alle vores cykelhjelme er CE-godkendte.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp